GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Barišić s dva gola iz penala vodio Glasgow Rangerse do pobjede

Barišić s dva gola iz penala vodio Glasgow Rangerse do pobjede
EUROPSKA LIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.02.2021 / 23:10
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Glasgow Rangers je u gostima pobijedio Antwerp (4:3) u prvoj utakmici šesnaestine finala Europa lige.

Golove za domaću momčad postigli su Avenatti (45'), Rafaelov (45+8' penal) i Hongla (66'), dok su strijelci za škotsku momčad bili Aribo (38'), Borna Barišić (59' penal, 90' penal) i Kent (84').

Belgijska momčad je utakmicu završila s 10 igrača nakon što je Seck zbog igranja rukom skrivio drugi penal i zaradio drugi žuti karton.

Hrvatski reprezentativac Barišić odigrao je svih 90 minuta za Rangerse, a ovo mu je bio već 38. nastup u svim natjecanjima za klub u ovoj sezoni.

Veliku pobjedu ostvarila je Granada koja je kao domaćin s 2:0 pobijedila Napoli i stigla na korak do osmine finala. Herrera (19') i Kenedy (21') donijeli su pobjedu španjolskoj momčadi.

Na rubu ispadanja je i Salzburg koji je kod kuće izgubio od Villarreala s 2:0, a istim rezultatom kod kuće je poražen i Maccabi Tel Aviv od Shakhtara.

Hrvatski bek Domagoj Bradarić odigrao je posljednjih sedam minuta u porazu Lillea od Ajaxa (2:1) kod kuće, dok je Andrej Kramarić zbog ozljede propustio gostujući remi Hoffenheima kod Moldea (3:3).

Arsenal je u gostima remizirao protiv Benfice (1:1). Pizzi je u 55. minuti pogodio iz penala za domaćina, a konačan rezultat postavio je Saka dvije minute kasnije.

Uzvrati svih utakmica su na rasporedu za sedam dana.

Tagovi: Borna Barišić, Glasgow Rangers, Domagoj Bradarić, Napoli
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE