GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bavarski premijer najavio ponovno zatvaranje stadiona

Bavarski premijer najavio ponovno zatvaranje stadiona
LOŠE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.11.2021 / 18:45
Autor: SEEbiz / H
BERLIN - Premijer najveće njemačke savezne države Bavarske Markus Soeder kazao je kako bi se nogometne utakmice ponovno trebale početi igrati bez gledatelja na trivinama zbog porasta broja zaraženih koronavirusom uslijed četvrtog vala pandemije.

Soeder je to izjavio prije sastanka njemačkih regionalnih dužnosnika u utorak dodavši da, ukoliko se ne postigne konsenzus, Bavarska mogla samostalno donijeti takvu odluku.

"Nogometne utakmice bi se opet trebale igrati bez gledatelja. Bavarska će to učiniti. Nogomet je odličan primjer za primjenu, a svugdje moramo smanjiti kontakte", objavio je Soeder putem svog twittera.

Bavarska je jedna od najpogođenijih regija novim valom koronavirusa, pa je već prošloga vikenda objavljeno kako će njemački prvak Bayern na svojim domaćim utakmicama smjeti imati maksimalno 25 posto od maksimalnog kapaciteta stadiona.

Tagovi: Markus Soeder, Bayern, Bavarska, prazne tribine
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE