GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bayern nema novca za Haalanda

Bayern nema novca za Haalanda
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.05.2021 / 11:57
Autor: SEEbiz / H
MUNCHEN - Njemački nogometni prvak Bayern ni ne razmišlja o kupovini napadača Borussije iz Dortmunda Erlinga Haalanda jer si to ne može priuštiti, kazao je budući izvršni direktor kluba Oliver Kahn.

"Oprostite, ali oni koji govore o Halandovom transferu još uvijek nisu razumjeli situaciju", rekao je Kahn za njemački list Bild.

"Transfer koji se procjenjuje na više od 100 milijuna eura trenutačno je apsolutno nezamisliv za Bayern," dodao je Kahn koji će na mjestu izvršnog direktora kluba naslijediti Karla-Heinza Rummeniggea krajem godine.

Legendarni bivši vratar njemačke reprezentacije i Bayerna je dodao kako sjajna forma Roberta Lewandowskog, koji je ove sezone postigao 39 ligaških golova, znači da Bayern ionako ne mora kupovati novog napadača.

"Robert još ima dvogodišnji ugovor. Njegove izvedbe ne mogu se dovesti u pitanje. Siguran sam kako može držati ovu razinu još nekoliko godina. To je dovoljan razlog da ne razmišljamo o Halandu," poručio je Kahn.

Jedan od najtraženijih nogometaša današnjice Norvežanin Erling Haaland je ove sezone postigao je 37 golova i zabilježio 11 asistencija u svim natjecanjima ove sezone.

Nagađa se kako bi Haaland ovoga ljeta mogao napustiti Borussiju za oko 150 milijuna eura, posebice nakon što su njegov agent Mino Raiola i otac Alf-Inge Haaland išli na turneju po Europi i sastajali se s nekoliko klubova kako bi razgovarali o budućnosti 20-godišnjaka.

Tagovi: Erling Haaland, Bayern, Oliver Kahn, Borussia Dortmund
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE