GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bayern se nada izlasku iz krize bez većih oštećenja

Bayern se nada izlasku iz krize bez većih oštećenja
NADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.04.2020 / 17:23
Autor: SEEbiz / H

MUNCHEN - Predsjednik Bayerna Herbert Hainer izjavio je u nedjelju da klub želi biti uzor tijekom krize izazvane pandemijom izazvanom koronavirusom te izrazio nadu da će iz sadašnje krize izaći bez 'većih oštećenja'.

"Mi kao Bayern želimo biti uzor kroz naše dnevne poteze. To je značajan doprinos koji kao klub možemo dati", izjavio je Hainer u razgovoru objavljenom na službenom klupskom internetskom portalu te dodao da unatoč izazovima s kojima je Bayern suočen "postoje veći problemi i ono o čemu se treba brinuti nego što je to nogomet".

Devet kola prije kraja njemačkog prvenstva Bayern je vodeći sa četiri boda prednosti pred drugoplasiranom Borussijom Dortmund i na putu je prema osmom uzastopnom naslovu prvaka. Momčad je pod vodstvom sadašnjeg trenera Hansija Flicka, kojemu je u petak produžen ugovor do ljeta 2023., ostvarila 18 pobjeda u 21 službenoj utakmici, izborivši plasman u polufinale njemačkog Kupa, a jednom nogom je već i u četvrtfinalu Lige prvaka.

Hoće li i kada sva ta natjecanja biti nastavljena, još nije poznato, a u Njemačkoj su se pojavila inicijativa da Bundesliga bude nastavljena u svibnju, ali u strogo kontroliranim uvjetima i bez nazočnosti gledatelja na tribinima, sve s ciljem kako bi klubovi pretrpili što manju financijsku štetu.

"Naravno da je situacija napeta. Radi se o opstanku pojedinih klubova. Čak je i Bayern suočen s velikim financijskim izazovom - to nije tajna", rekao je Hainer i zaključio:

"No, naš je klub u odličnoj poziciji. Svakoga dana radimo na tome da Bayern provedemo kroz ovu fazu bez većih oštećenja. Iako je zadatak vrlo zahtjevan, gledamo u budućnost s puno povjerenja."

Tagovi: Bayern, koronakriza, Herbert Hainer, koronavirus u Njemačkoj, Bundesliga
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE