GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bayern tek u drugom dijelu slomio Greuther Fuerth

Bayern tek u drugom dijelu slomio Greuther Fuerth
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.02.2022 / 18:02
Autor: SEEbiz / H
MUENCHEN - Vodeći sastav njemačkog nogometnog prvenstva i branitelj naslov Bayern u susretu je 23. kola na svom terenu preokretom svladao posljednji Greuther Fuerth sa 4-1 (0-1).

Goste je u završnici prvog poluvremena u prednost doveo njihov najbolji strijelac Hrgota (42), no u nastavku su domaći odgovorili preko svog najboljeg strijelca Lewandowskog (46, 82), koji je postigao pogotke za 1-1 i 3-1, dok je Griesbeck (61-ag) postigao autogol u pokušaju da spriječi dodavanje Muellera za Lewandowskog.

Konačni rezultat je u sudačkoj nadoknadi postavio Choupo-Moting (90+1).
Vodeći Bayern sada ima 55 bodova, devet više od druge Borussije Dortmund, koja će kasnije u nedjelju ugostiti imenjakinju iz Moenchengladbacha.
Greuther Fuerth je na dnu sa 13 bodova, šest manje od 17. Stuttgarta, a devet manje od 16. Augsburga koji drži mjesto koje vodi u kvalifikacije za ostanak.

Tagovi: Bayern, Greuther Fuerth, Robert Lewnadowski
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE