GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bayern uvjerljiv, Union Berlin četvrti

Bayern uvjerljiv, Union Berlin četvrti
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.01.2022 / 19:04
Autor: SEEbiz / H
BERLIN - Nogometaši Uniona iz Berlina probili su se na četvrto mjesto ljestvice njemačkog prvenstva 2-1 (1-1) domaćom pobjedom protiv Hoffenheima u susretu 19. kola.

Goste je u vodstvo autogolom doveo Baumgartl (16-ag) koji je u vlastitu mrežu skrenuo ubačaj Beboua, no do odmora je Voglsammer (22) poravnao, da bi u nastavku uz veliku dozu sreće pobjednički pogodak postigao Promel (73).

Četvrti Union sada ima 31 bod, kao i treći Hoffenheim.

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić odigrao je čitav susret za Hoffenheim.

Čitavu utakmicu za RB Leipzig, koji je kao gost svladao Stuttgart sa 2-0 (1-0), odigrao je Joško Gvardiol. Golove za momčad iz Leipziga postigli su Andre Silva (11-11m) i Nkunku (70).

Ovom pobjedom RB Leipzig je stigao na sedmo mjesto sa 28 bodova, dok je Stuttgart, kod kojega Borna Sosa nije konkurirao za nastup, ostao 15. sa 18 bodova.

Vodeći Bayern, kod kojega zbog ozljede u kadru nije bilo Josipa Stanišića, uvjerljivo je sa 4-0 (2-0) kao gost bio bolji od Kolna. Trostruki strijelac za Bavarce bio je Lewandowski (9, 62, 74), a jedan gol je postigao Tolisso (25).

Bayern je ovom pobjedom stigao do 46 bodova, šest više od druge Borussije Dortmund koja je još u petak sa 5-1 svladala Freiburg, dok je Koln osmi sa 28 bodova.

Tagovi: Bayern, Union Berlin, Andrej Kramarić, Josip Stanišić, Robert Lewandowski, Kingsley Coman, Thomas Müller
PROČITAJ I OVO
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
KRITIKE
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
BARCELONA - Iako je većina navijača Barcelone kivna na sudiju Cesara Sotoa Grada za poraz od Real Madrida u sinoć odigranom El Clasicu, legendarni nizozemski nogometaši Marco van Basten i Ronald de Boer obrušili su se na drugog "stvarnog" krivca.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE