GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

BBC: Premier liga se nastavlja 17. lipnja

BBC: Premier liga se nastavlja 17. lipnja
NASTAVAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.05.2020 / 19:50
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Britanska nacionalna radiotelevizija BBC objavila je kako će se natjecanje u prvoj engleskoj nogometnoj ligi nastaviti 17. lipnja utakmicama Aston Villa - Sheffield United i Manchester City - Arsenal, dok će se prvo kompletno kolo nastavka odigrati vikend nakon toga, odnosno od 19. do 21. lipnja.

BBC navodi kako je sastanak svih 20 premierligaških klubova još uvijek u tijeku, ali kako je jasno da su se svi načelno dogovorili o terminu nastavka.

Premier liga prekinuta je 13. ožujka zbog pandemije koronavirusa, a dosada je odigrano 29 kola nakon kojih je Liverpool uvjerljivo vodeći sa 25 bodova ispred drugog Manchester Cityja.

Sve preostale 92 utakmice ove sezone igrat će se bez gledatelja.

Dosada je provedeno 2752 testova na koronavirus među igračima i članovima stručnih stožera engleskih prvoligaša, a 12 je osoba bilo pozitivno.

Svi igrači i osoblje klubova bit će testirano dva puta tjedno, a svatko tko bude pozitivan na koronavirus morat će u jednotjednu samoizolaciju.

Tagovi: Premier liga, Aston Villa, Sheffield United, Liverpool, Manchester City, Arsenal
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE