GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Beckeru prijeti do sedam godina zatvora

Beckeru prijeti do sedam godina zatvora
SUĐENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.03.2022 / 15:47
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Legendarnom njemačkom tenisaču Borisu Beckeru (54) u ponedjeljak je u Londonu počelo suđenje zbog prijevare u osobnom bankrotu zbog čega mu prijeti do sedam godina zatvora.

U više od 20 točaka optužnice britansko pravosuđe tereti Beckera da je u stečajnom postupku pokušao sakriti novac i druge dragocjenosti, uključujući i teniske trofeje, te da je prikrio posjed nekretnina.

Navodno je bivšoj supruzi Barbari i kćeri predao novac i druge predmete, te prikrio posjed imovine. Navodno je sakrio i dionice u jednoj od kompanija.

Trostruki pobjednik Wimbledona odbacuje sve optužbe. Na prvom se ročištu izjasnio da nije kriv ni po jednoj točki optužnice. Odluka će biti poznata nakon tri tjedna i teoretski Beckeru prijeti do sedam godina zatvora u Velikoj Britaniji.

"U osnovi sam pozitivna osoba i uvijek vjerujem u dobro. Vjerujem i u britansku pravdu", rekao je Becker za Bild am Sonntag i dodao da će pokušati dokazati svoju nevinost.

Sud u Munchenu je 2002. osudio Beckera na dvije godine uvjetne zatvorske kazne i novčanu kaznu od 300.000 eura zbog utaje poreza od oko 1.7 milijuna eura.

Becker je proglasio bankrot prije pet godina, a u trenutku bankrota njegovi dugovi su procijenjeni na do 50 milijuna funti.

Tagovi: Boris Becker, Wimbledon
PROČITAJ I OVO
Spalletti iznenadio popisom za Euro
IZNENAĐENJE
Spalletti iznenadio popisom za Euro
RIM - Talijanski izbornik Luciano Spalletti objavio je u četvrtak preliminarni popis s imenima 30 igrača za EURO, a na njemu nema Marca Verrattija i Cire Immobilea.
Barcelona ima novog trenera
TRENERI
Barcelona ima novog trenera
BARCELONA - Njemački trener Hansi Flick preuzima Barcelonu, piše španjolski sportski list As.
Sigurdsson objavio popis rukometaša za Olimpijske igre
RUKOMET
Sigurdsson objavio popis rukometaša za Olimpijske igre
ZAGREB - Izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Dagur Sigurdsson objavio je popis igrača koji počinju pripreme za Olimpijske igre koje će se održati u Parizu od 26. srpnja do 11. kolovoza 2024. godine.
Dončić vodio Dallas do pobjede u prvom meču finala Zapada
NBA PLAYOFF
Dončić vodio Dallas do pobjede u prvom meču finala Zapada
DALLAS - Dallas je pobjedom kod Minnesote 108:105 poveo 1:0 u finalu Zapadne konferencije NBA play-offa u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Atalanta razbila Bayer i osvojila Europsku ligu
EUROPSKA LIGA
Atalanta razbila Bayer i osvojila Europsku ligu
DUBLIN - Nogometaši talijanske Atalante iz Bergama osvojili su svoj premijerni europski naslov u povijesti, u finalu Europske lige u Dublinu svladali su Bayer 3-0 (2-0) čime su klubu iz Leverkusena nanijeli prvi poraz ove sezone
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE