GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Beckham: Moraju se dogoditi promjene u Manchester Unitedu

Beckham: Moraju se dogoditi promjene u Manchester Unitedu
PROMJENE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2022 / 15:27
Autor: SEEbiz / index.hr
LONDON - Bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije i Manchester Uniteda David Beckham u Miamiju je komentirao stanje u svom bivšem klubu.

Manchester United igra ispod očekivanja ove sezone, a Beckham smatra da se u klubu moraju dogoditi određene promjene. Također, nada se da će Cristiano Ronaldo ostati u klubu još barem jednu sezonu.

"Mislim da se u klubu moraju dogoditi neke promjene. Težak je kraj sezone,ali je ipak kraj sezone. Velik je broj navijača sretan zbog toga. Bilo je uspona i padova. Igrači i treneri napravili su najbolje što su mogli. No ipak su navijači svaki vikend na stadionu. Navijači još uvijek vjeruju i pojavljuju se na stadionu. Nema puno momčadi koje su prošle ono što je Manchester United prošao u posljednjih nekoliko godina", rekao je Beckham za Sky Sports pa dodao:

"Cristiano je jedan od najboljih igrača na svijetu u posljednjih 15 godina, uz Lionela Messija. Nadam se da će ostati u klubu. To je važno navijačima, ali svi znamo i koliko Manchester United znači njemu samom. On još uvijek radi ono što najbolje zna - zabija i kreira golove. Nadam se da će nastaviti tako i da će ostati u klubu još godinu-dvije", zaključio je.

Tagovi: David Beckham, Manchester United
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE