GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Benfica zainteresirana za Petra Musu

Benfica zainteresirana za Petra Musu
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.04.2022 / 16:46
Autor: SEEbiz / H
LISABON - Portugalski nogometni velikan Benfica zainteresiran je za hrvatskog napadača Petra Musu (24), koji je zabio 11 golova u 28 utakmica za Boavistu, izvijestile su u subotu portugalske sportske novine O Jogo i A Bola.

Musu je praška Slavia posudila Boavisti do kraja ove sezone.

"Nadležne osobe u Benfici imaju nekoliko istaknutih imena, a Musa ima karakteristike koje se sviđaju klubu", piše O Jogo.

Taj dnevnik navodi kako Boavista, jedanaestoplasirana momčad prvenstva, ima pravo otkupa njegovog ugovora za oko tri milijuna eura. Sa zabijenih 10 golova u prvenstvu i jednim u kupu, navodno se aktivirala klauzula o obveznom otkupu.

Boavista je na početku sezone posudila Musu za 500.000 eura, ali još uvijek nije isplatila taj novac Slaviji pa češki klub razmišlja o žalbi FIFA-i i raskidu ugovora, tvrdi O Jogo.

Na stranici specijaliziranoj za transfere nogometaša Transfermarkt navedeno je kako je Boavista posudila Musu za 250.000 eura iz Slavije te da njegova tržišna vrijednost iznosi četiri milijuna eura.

"Benfica ima konkretne informacije oko mogućeg posla, ali čeka jer želi iscrpiti sve mogućnosti za napad prije nego se definitivno okrene Musi", piše O Jogo.

Konkurentski list A Bola piše pak kako je Musa, nekadašnji član hrvatske U-21 reprezentacije, jedan od igrača koji bi mogli pojačati Benficu iduće sezone.

No navodi da Musa trenutačno nije prioritet jer su trener i klub "identificirali druge prioritete". "Uprava i novi trener već su identificirali druge potrebe, u obrani i na sredini terena", tvrdi A Bola.

Benfica se nalazi na trećem mjestu u prvenstvu sa 61 bodom, čak 15 manje od vodećeg Porta.

Tagovi: Benfica, Petar Musa, Boavista, Slavija Prag
PROČITAJ I OVO
Lopetegui preuzima West Ham
DOGOVOR
Lopetegui preuzima West Ham
LONDON - Engleski prvoligaš West Ham postigao je dogovor sa španjolskim tenerom Julenom Lopeteguijem da na klupi zamijeni Davida Moyesa, pišu engleski mediji.
Bjelica dobio otkaz u Unionu
TRENERI
Bjelica dobio otkaz u Unionu
BERLIN - Nenad Bjelica je dobio otkaz u Union Berlinu, objavio je danas na svojim službenim stranicama njemački prvoligaš.
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
MILJENIK NAVIJAČA
Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
BERLIN - Georg Koch nedavno je u jednom intervjuu rekao da je teško bolestan te da mu je želja pogledati utakmicu od svih klubova u kojima je igrao.
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
TENIS
Đoković je započeo 424. tjedan na vrhu ATP ljestvice
PARIZ - Srbijanski as Novak Đoković i dalje je vodeći na muškoj svjetskoj teniskoj ljestvici.
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
NBA PLAYOFF
Cleveland Cavaliersi preko Orlanda izborili polufinale s Bostonom
CLEVELAND - Košarkaši Cleveland Cavaliersa posljednji su sudionici drugog kruga ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, oni su u odlučujućoj sedmoj utakmici prvog kruga kao domaćini svladali Orlando Magic 106-94.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE