GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bento nije posve optimističan oko Sona

Bento nije posve optimističan oko Sona
SUZDRŽAN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.11.2022 / 10:40
Autor: SEEbiz / H
SEUL - Najbolji južnokorejski nogometaš Heung-min Son se nalazi na popisu putnika za Svjetsko prvenstvo u Katru, no izbornik te reprezentacije Paulo Bento nije posve optimističan u pogledu igrača Tottenhama.

Son se nedavno ozlijedio na utakmici Lige prvaka u kojoj je njegov Tottenham gostovao kod Marseillea. Son je doživio prijelom lica u blizini lijevog oka. Prisilno je tada napustio travnjak te se brzo nakon toga podvrgnuo operaciji. Sam je prije dva dana najavio kako mu je čast što će na velikom natjecanju predstavljati svoju zemlju i da će biti spreman, ali izbornik Bento nije posve miran u tom pogledu.

„Nemamo točan datum kada će krenuti s maksimalnim treninzima. Ne znamo ni kada će sigurno biti spreman za utakmice. Njegova je situacija takva da ga pratimo iz dana u dan, ali naravno da je na popisu i da s nama putuje u Katar“, rekao je izbornik Bento koji je pozvao ove igrače za Svjetsko prvenstvo.

Vratari: Kim Seung-gyu (Al-Shabab), Song Bum-keun (Jeonbuk Motors), Jo Hyeon-woo (Ulsan)

Braniči: Kwon Kyung-won (Gamba Osaka), Kim Moon-hwan (Jeonbuk Motors), Kim Min-jae (Napoli), Kim Young-gwon (Ulsan), Kim Jin-su (Jeonbuk Motors), Kim Tae -hwan (Ulsan), Yoon Jong-gyu (Seoul), Cho Yu-min (Daejeon), Hong Chul (Daegu)

Vezni red: Kwon Chang-hoon (Gimcheon Sangmu), Na Sang-ho (Seoul), Paik Seung-ho (Jeonbuk Motors), Lee Kang-in (Mallorca), Lee Jae-sung (Mainz), Jeong Woo-yeong (Freiburg), Hwang In-beom (Olympiakos), Hwang Hee-chan (Wolverhampton), Song Min-kyu (Jeonbuk Motors), Son Jun-ho (Shandong Taishan), Na Sang-ho (Seul).

Napadači: Son Heung-min (Tottenham), Cho Gue-sung (Jeonbuk Motors), Hwang Ui-jo (Olympiakos)


Južna Koreja je u teškoj skupini H na Svjetskom prvenstvu gdje su još Portugal, Urugvaj i Gana.

Tagovi: Heung-min Son, Paulo Bento, Južna Koreja
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE