GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bernie Ecclestone šokirao: Primio bih metak za Putina

Bernie Ecclestone šokirao: Primio bih metak za Putina
ŠOKANTNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2022 / 12:30
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone rekao je da bi "primio metak" za ruskog predsjednika Vladimira Putina i opisao ga je kao iznimnog čovjeka.

Ovaj 91-godišnjak je rekao da rat u Ukrajini nije bio "namjeran" i da ga je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij mogao izbjeći svojim potezima.

Ecclestone je kazao da je Zelenskij trebao razgovarati s Putinom, za kojeg je rekao da je "razuman" čovjek.

Ecclestonea su u tv emisiji Good Morning Britain na ITV-u pitali smatra li Putina još uvijek prijateljem, a on je odgovorio: “I dalje bih primio metak umjesto njega. Radije bih da me ne boli, ali i da me boli ipak bih primio metak, jer je on prvoklasna osoba."

“Ono što on radi je nešto za što je vjerovao da je ispravna stvar koju čini za Rusiju."

“Nažalost, on je poput mnogih poslovnih ljudi, svakako poput mene, a mi s vremena na vrijeme griješimo. Kad ste napravili grešku, morate učiniti sve što možete da se izvučete iz nje", kazao je.

Ecclestone se osvrnuo i na Zelenskija rekavši da je on nekada bio komičar te kako se čini da "želi nastaviti s tom profesijom"

"Da je razmišljao, definitivno bi se dovoljno potrudio da razgovara s gospodinom Putinom, koji je razumna osoba i saslušao bi ga i vjerojatno je mogao nešto učiniti po tom pitanju.”

Tagovi: Bernie Ecclestone, Formula 1, Vladimir Putin
PROČITAJ I OVO
Šibenik predstavio idejni projekt novog stadiona
PROJEKTI
Šibenik predstavio idejni projekt novog stadiona
ŠIBENIK - Šibenik je danas predstavio "mega projekt", kako je nazvan u službenom pozivu, odnosno projekt i idejno rješenje izgradnje novog i modernog stadiona Šubićevac.
Radonjić ne igra za reprezentaciju dok je Piksi izbornik
ODLUKE
Radonjić ne igra za reprezentaciju dok je Piksi izbornik
BEOGRAD - Izbornik srpske nogometne reprezentacije Dragan Stojković Piksi danas bi trebao objaviti popis od 26 igrača na koje računa za Europsko prvenstvo, a kako prenose beogradski mediji, Nemanja Radonjić neće biti na popisu.
Preminuo legendarni NBA centar Bill Walton
IN MEMORIAM
Preminuo legendarni NBA centar Bill Walton
BOSTON - Američka košarkaška legenda Bill Walton (71), član Kuće slavnih i dvostruki NBA prvak, preminuo je nakon dugotrajne borbe s rakom, objavila je NBA liga.
Modrić: Odluka je donesena
PORUKE
Modrić: Odluka je donesena
MADRID - Luka Modrić rekao je da se da nada da će produžiti ugovor s Real Madridom i da se nada da će kad završi klupsku karijeru imati oproštaj od kluba kakav je imao Toni Kroos.
Ovo je širi popis španjolske reprezentacije za Euro
POPIS
Ovo je širi popis španjolske reprezentacije za Euro
ZAGREB - Europsko prvenstvo započet će 14. lipnja, a već dan kasnije na njemu će prvu utakmicu odigrati hrvatska reprezentacija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE