GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bernie Ecclestone šokirao: Primio bih metak za Putina

Bernie Ecclestone šokirao: Primio bih metak za Putina
ŠOKANTNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2022 / 12:30
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone rekao je da bi "primio metak" za ruskog predsjednika Vladimira Putina i opisao ga je kao iznimnog čovjeka.

Ovaj 91-godišnjak je rekao da rat u Ukrajini nije bio "namjeran" i da ga je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij mogao izbjeći svojim potezima.

Ecclestone je kazao da je Zelenskij trebao razgovarati s Putinom, za kojeg je rekao da je "razuman" čovjek.

Ecclestonea su u tv emisiji Good Morning Britain na ITV-u pitali smatra li Putina još uvijek prijateljem, a on je odgovorio: “I dalje bih primio metak umjesto njega. Radije bih da me ne boli, ali i da me boli ipak bih primio metak, jer je on prvoklasna osoba."

“Ono što on radi je nešto za što je vjerovao da je ispravna stvar koju čini za Rusiju."

“Nažalost, on je poput mnogih poslovnih ljudi, svakako poput mene, a mi s vremena na vrijeme griješimo. Kad ste napravili grešku, morate učiniti sve što možete da se izvučete iz nje", kazao je.

Ecclestone se osvrnuo i na Zelenskija rekavši da je on nekada bio komičar te kako se čini da "želi nastaviti s tom profesijom"

"Da je razmišljao, definitivno bi se dovoljno potrudio da razgovara s gospodinom Putinom, koji je razumna osoba i saslušao bi ga i vjerojatno je mogao nešto učiniti po tom pitanju.”

Tagovi: Bernie Ecclestone, Formula 1, Vladimir Putin
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE