GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Betis šokirao Barcelonu

Betis šokirao Barcelonu
ŠOK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.12.2021 / 18:36
Autor: SEEbiz / H
BARCELONA - Nogometaši Barcelone doživjeli su neugodan domaći poraz na Nou Campu od Betisa (0-1) u 16. kolu Primere.

Betis je nanio prvi trenerski poraz Xaviju otkad se vratio u Barci, a gol vrijedan pobjede dao je Juanmi u 79. minuti. Katalonci su propustili mnogo šansi na utakmici pogotovu "otpisani" Coutinho i Dembele, kojima je Xavi dao priliku.

Susret je obilježila i teška ozljeda igrača domaćih Gavija u 36. minuti, kada se pogođen iz blizine loptom u glavu srušio u nesvijest na terenu.

Pobjeda je katapultirala Betis na treću poziciju, a Barcelona je ostala sedma.

Ranije je Sevilla golom Ocamposa u 16. minuti svladala kod kuće Villareal s 1-0 i zadržala drugo mjesto. Ivan Rakitić je igrao do 57. minute.

Tagovi: Real Betis, Barcelona, Juanmi
PROČITAJ I OVO
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
Ante Budimir slomio tri rebra
OZLJEDA
Ante Budimir slomio tri rebra
PAMPLONA - Ante Budimir (32) je u najboljoj sezoni karijere doživio partiju iz noćne more, i to u najgorem trenutku. Napadač Osasune i drugi najbolji strijelac La Lige sa 16 golova je u sudačkoj nadoknadi utakmice 31. kola protiv Valencije, pri vodstvu suparnika 1:0, izborio penal.
Hrgović će uskoro imati meč karijere
BOKS
Hrgović će uskoro imati meč karijere
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE