GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bez interesa za većinski udjel u Cibaliji

Bez interesa za većinski udjel u Cibaliji
AGONIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.03.2023 / 19:13
Autor: SEEbiz
VINKOVCI - Cibalia je u velikim financijskim problemima. Početkom mjeseca je izašla vijest kako igrači vinkovačkog kluba štrajkaju jer tri mjeseca nisu dobili plaće.

Ipak, nekoliko dana kasnije, uoči gostovanja u Solinu, igrači vinkovačkog kluba dobili su plaće. Uz to, Cibalia je trenutno treća momčad 1. NL i na terenu joj ide jako dobro, a danas igra kod Kustošije u Zagrebu.

U međuvremenu se pojavila vijest kako nitko ne želi kupiti klub. Naime, današnje otvaranje ponuda za kupnju dionica Cibalije prošlo je u revijalnom tonu, piše portal Vinkulja. Na javni poziv za prikupljanje ponuda za prodaju 62.963 dionice HNK Cibalia Vinkovci š.d.d. u vlasništvu Grada Vinkovaca, nominalne vrijednosti 6.296.300 kuna, što iznosi 52% temeljnog kapitala, nije se javio nijedan zainteresirani investitor.

Unatoč tome, poručuju iz Grada Vinkovaca, od utorka će biti raspisan još jedan javni poziv kako bi potencijalnim investitorima, koji se možda nisu na vrijeme posložili i pripremili ponudu, pružili još jednu priliku da to učine.

Tagovi: HNK Cibalia, Vinkovci
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE