GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bilić: Odlazim uzdignute glave

Bilić: Odlazim uzdignute glave
PISMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.12.2020 / 14:25
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Slaven Bilić jučer je dobio otkaz u West Bromwich Albionu. Razlog otkaza nisu porazi West Broma u Premierligi, već sukob hrvatskog trenera i direktora kluba.

"Jako sam razočaran odlaskom iz West Bromwich Albiona", poručio je bivši hrvatski izbornik u pisanoj izjavi za Daily Mail.

"Čast mi je što sam potpuno predano vodio ovaj jedinstveni klub. Želim se iskreno zahvaliti svim igračima, vrijednom trenerskom timu i našem predanom osoblju. Nevjerojatno sam ponosan na naš prošlosezonski plasman u Premierligu, ali mi je jako žao što nas naši navijači nisu mogli bodriti s tribina po povratku u prvu ligu. Meni i mom trenerskom timu je čast što smo imali privilegiju raditi za klub koji ima tako posebne navijače, stalno su bili uz nas u godini koja je teška za cijelo čovječanstvo. Vjerujem da bi navijači uživali u nekoliko naših izvrsnih nastupa u kojima je momčad pokazala nevjerojatnu glad za uspjehom."

Bilić je o smjeni obaviješten u srijedu u podne, ali je odluka o otkazu donesena još nakon poraza od Newcastlea tijekom vikenda i prije senzacionalno osvojenog boda kod Manchester Cityja u utorak.

"Tužan sam što nije sve ispalo onako kako smo željeli. Odlazim uzdignute glave s prekrasnim uspomenama koje ću zauvijek čuvati. Žao mi je što se na stadionu ne mogu oprostiti od vas onako kako bih trebao. Klubu želim sve najbolje u budućnosti."

Bilić je WBA ostavio na predzadnjem mjestu sa sedam bodova iz 13 utakmica. Tijekom sezone žalio se nekoliko puta na upravu kluba da mu nije osigurala novac kako bi pojačao momčad za borbu s ostalim engleskim prvoligašima.

Tagovi: Slaven Bilić, Manchester City, West Bromwich Albion
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE