GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bilić preskočio Charlton, Liverpool slavio u Merseyside derbiju

Bilić preskočio Charlton, Liverpool slavio u Merseyside derbiju
ENGLESKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.01.2020 / 19:09
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Nogometaši West Bromwich Albiona, koje predvodi bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, izborili su plasman u 16-inu finala FA kupa nakon što su na gostovanju pobijedili Charlton sa 1-0.

Pogodak odluke zabio je Kenneth Zohore u 32. minuti utakmice. Filip Krovinović nije nastupio za WBA.

U najzanimljivijem susretu 3. kola, velikom gradskom derbiju Liverpool je pobijedio Evereton sa 1-0, a pobjedu "Redsima" donio je Curtis Jones u 71. minuti.

Sa 18 godina i 340 dana, Jones je postao najmlađi Liverpoolov strijelac u "Merseyside" derbiju nakon Robbiea Fowlera koji je u ožujku 1994. zabio pogodak sa 18 godina i 338 dana.

Jurgen Klopp je otvorio utakmicu bez devet standardnih prvotimaca, a od prve minute je debitirao Japanac Minamino koji je stigao početkom siječnja iz RB Salzburga. Dejan Lovren nije nastupio zbog ozljede.

Nastavak natjecanja izborio je i Chelsea porazivši Nottingham Fores sa 2-0. Pobjedu "Bluesima" donijeli su Callum Hudson-Odoi (6) i Ross Barkley (33). Mateo Kovačić je igrao za londonski sastav do 69. minute.

Tottenham nije uspio pobijediti Middlesbrough pa će morati igrati ponovo pred svojim navijačima nakon što je prvi susret završio 1-1. Domaćin je poveo golom Ashleyja Fletchera u 50. minuti, a Tottenham je spasio Lucas Moura izjednačivši u 61. minuti.

Iznenađenje je priredio Derby County pobijedivši na gostovanju Crystal Palace sa 1-0. Gol odluke zabio je Chris Martin u 32. minuti. Za Derby je cijeli susret igrao Wayne Rooney koji je na Pride Park stigao početkom ove godine.

Tagovi: Slaven Bilić, Charlton, Liverpool
PROČITAJ I OVO
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE