GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bilić želi dvojicu hrvatskih reprezentativaca

Bilić želi dvojicu hrvatskih reprezentativaca
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.04.2020 / 18:03
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
LONDON - Ukoliko Slaven Bilić sa svojim West Bromwich Albionom uspije izboriti promociju u Premiership mogao bi pojačati momčad sa čak dvojicom Hrvata.

Birmingham Mail i Fanatik pišu da je na radaru bivšeg izbornika Vatrenih Domagoj Vida, branič Bešiktaša koji na stolu navodno ima ponudu Marseillea tešku šest milijuna eura, dok se šuška da je Bilić pokazao interes i za Milana Badelja.

Fanatik navodi kako bi Bilićev WBA za Vidu mogao platiti čak deset milijuna eura i tako nadmašiti Marseille, dok za Badelja nije poznato koliko su spremni ponuditi.


Badelj je igrač Lazija na posudbi u Fiorentini i vrijednost mu prema Transfermarktu iznosi 2.4 milijuna eura. Takav iznos ne bi smio predstavljati preveliku poteškoću za WBA u slučaju promocije među elitu, a dolaskom dvojice prekaljenih Hrvata Bilić bi dobio prijeko potrebno iskustvo u momčadi.

Badelju je 31, Vidi 30 godina, a od ranije za WBA već igra Filip Krovinović na posudbi iz Benfice, za kojeg je Bilić još ranije rekao da bi ga volio otkupiti.

A pogled na ljestvicu uoči prekida natjecanja kaže da WBA trenutno drži drugo mjesto na ljestvici s bodom zaostatka iza vodećeg Leedsa, mjesto koje izravno vodi u Premiership. Trećeplasirani Fulham za Bilićevim sastavom zaostaje šest bodova...

Tagovi: Slaven Bilić, West Bromwich Albion, Milan Badelj, Domagoj Vida, Filip Krovinović
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE