GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bišćan blizu novog angažmana

Bišćan blizu novog angažmana
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.10.2023 / 13:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Igor Bišćan bez trenerskog je angažmana otkad je u kolovozu dobio otkaz u Dinamu nakon ispadanja od AEK-a u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Nedavno ga se povezivalo s odlaskom u Sloveniju i preuzimanjem ljubljanske Olimpije, no prema nekim izvorima iz Saudijske Arabije, Bišćan će karijeru nastaviti u toj ligi kao trener Al Shababa.

Službena potvrda posla trebala bi uslijediti tijekom dana, dodaje se. Na trenerskoj poziciji donedavni trener Dinama trebao bi naslijediti Nizozemca Marcela Keizera, koji je dobio otkaz nakon pet prvenstvenih kola, te privremeno rješenje kluba za tu poziciju, Argentinca Juana Browna.

Pokažu li se informacije točnima, Bišćan će postati treći aktivni hrvatski trener u Saudijskoj Arabiji, nakon Slavena Bilića na klupi Al Fateha i Igora Jovičevića, trenera Al Raeda. Al Shabab, koji je u ljetnom prijelaznom roku doveo Habiba Dialla iz Strasbourga za 18 te Yannicka Carrasca iz Atletica za 15 milijuna eura, trenutačno drži 12. mjesto u poretku klubova koji se natječu u prvenstvu Saudijske Arabije.

Bišćan je, podsjetimo, krajem kolovoza dobio sporazumni raskid ugovora u Dinamu. Hrvatski prvak razišao se s njim tri dana uoči play-offa za Europa ligu protiv Sparte Prag. Posla su ga koštali ispadanje od AEK-a u kvalifikacijama za Ligu prvaka te loš start u prvenstvu u kojem je, uz utakmicu manje, zaostajao osam bodova za tad vodećim Hajdukom.

Tagovi: Igor Bišćan, Dinamo, Slaven Bilić
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
OBRANA
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
ZAGREB - Futsal Dinamo je pobijedio Olmissum s 3:1 u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića te tako s ukupnih 3:2 u seriji osvojio naslov prvaka Hrvatske u futsalu.
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MEDIJI
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MADRID - Luka Modrić mogao bi ostati u Real Madridu i nakon ove sezone. Isto vrijedi i za Tonija Kroosa, javlja Marca.
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
STAVOVI
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
ZAGREB - Predstavnici klubova iz engleske Premier lige glasat će sljedećeg mjeseca o ukidanju VAR-a, objavio je The Athletic u srijedu.
FIFA objavila revoluciju VAR-a
PROMJENE
FIFA objavila revoluciju VAR-a
BANGKOK - Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, na kongresu svjetske nogometne federacije u Bangkoku objavio je veliku vijest.
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
ISTINA BOLI
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
BARCELONA - Zbog onoga što je trener Xavi rekao na presici prije nebitne prvenstvene utakmice s odavno ispalom Almerijom, u klubu je, prema pisanju Marce, "krenuo tsunami", a As je daleko konkretniji te piše da je bijesni predsjednik Joan Laporta naložio sportskom direktoru Decu da počne potragu za novim trenerom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE