GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bišćan najavio odlazak Ivanušeca

Bišćan najavio odlazak Ivanušeca
LOŠE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.08.2023 / 07:46
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo i Gorica remizirali su bez golova na Maksimiru u trećem kolu SuperSport HNL-a. Gorica je nakon ove utakmice ostala neporažena, ima jednu pobjedu i dva remija u tri kola. Dinamo ima jednu pobjedu, protiv Istre u prošlom kolu, te po jedan poraz i remi.

Utakmicu je komentirao Dinamov trener Igor Bišćan: "Nisam zadovoljan. Nismo napravili dovoljno, posebno prvo poluvrijeme, bili smo jalovi, bez prave energije. U drugom dijelu smo bili puno bolji, pokušali sve, imali dosta šansi, ali nije htjela ući. Evidentno je put u Astanu i ovaj ritam ostavio traga na svježini, dosta je igrača imalo teške noge. Gorici čestitam jer su bili tvrdi i organizirani, zaslužili su taj bod.

Puno ovisimo o Ivanušecu i još nekima. Nije pametno nakon ovakve utakmice donositi zaključke. Treba vidjeti kako će Kaneko izgledati kroz nego vrijeme, ali Luka će nam faliti. S njima je daleko lakše igrati i opasniji smo.

Komentirao je i učinak od samo četiri boda: "Nije nimalo dobro. Nismo to očekivali, ali to je realnost. Od mogućih devet imamo četiri boda, to je daleko od Dinamovih standarda. Platili smo cijenu ritam utakmica, nedostaje nam koji igrač u rotaciji, bit će i dalje teško."

Tagovi: Luka Ivanušec, Igor Biščan, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Šutalo zabio prvijenac za Ajax
NIZOZEMSKA
Šutalo zabio prvijenac za Ajax
AMSTERDAM - U utakmici posljednjeg kola nizozemske Eredivisie Ajax je u gostima kod Vitessea, kluba koji je već ispao u niži rang, remizirao rezultatom 2:2.
Tučnjava košarkaša Zvezde i Partizana na šuterskom treningu uoči utakmice
INCIDENTI
Tučnjava košarkaša Zvezde i Partizana na šuterskom treningu uoči utakmice
BEOGRAD - Košarkaš Partizana James Nunnally šakom je udario igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića.
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
NBA PLAYOFF
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
DALLAS - Dallas je dramatičnom domaćom pobjedom nad Oklahomom 117:116, s ukupnih 4:2 izborio finale Zapadne konferencije NBA play-offa.
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
BOKS
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
LONDON - Nakon 12 rundi rata, Usik je slavio podijeljenom sudačkom odlukom (115-112, 113-114, 114-113).
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE