GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bišćan: Pobjeda protiv jake Engleske je velika stvar

Bišćan: Pobjeda protiv jake Engleske je velika stvar
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.03.2023 / 18:12
Autor: SEEbiz
LONDON - Igrači su vidjeli koliko su dobri kada su disciplinirani i ozbiljni, rekao je Igor Bišćan, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije do 21 godine koja je u Londonu u prijateljskom ogledu pobijedila Englesku U21 s 2-1.

Veliku pobjedu su ostvarili mladi hrvatski nogometaši protiv jedne od najjačih svjetskih momčadi u ovom uzrastu. Prvi pogodak za Hrvatsku U21 dao je igrač Dinama Martin Baturina, u 34. minuti, kada je sjajno pogodio iz slobodnog udarca. Strijelac drugog pogotka bio je Dion Drena Beljo iz kaznenog udarca.

- Prostora za napredak uvijek ima, ali na ovoj utakmici smo vidjeli da možemo protiv svakoga odigrati konkurentno i dobro kada smo ozbiljni. Lijepa je ovakva pobjeda prije nastupa na Europskom prvenstvu, a uoči tog natjecanja najviše želim zdrave igrače. Isto tako, bilo bi lijepo kada bi mogao računati na neke igrače koji su već sada u seniorskoj momčadi. Volio bih i da Palaversa i Kačavenda uhvate kontinuitet igranja jer su nam važni igrači u momčadi, rekao je nakon slavlja u Londonu izbornik Bišćan.

- Ova pobjeda protiv Engleske je uistinu velika. Pobijedili smo vrlo snažnu momčad i naravno da ću pamtiti ovaj uspjeh. Protiv suparnika kao što je Engleska vrlo važno je izdržati na početku, taj pritisak od petnaestak minuta. Većim dijelom utakmice smo se branili, ali smo osim dva pogotka i mi imali još neke prilike. Odigrali smo vrlo dobru i ozbiljnu utakmicu te smo sve bolje izgledali na travnjaku kako je susret prolazio, završio je Bišćan.

Europsko prvenstvo U21 održava se u Rumunjskoj i Gruziji, od 21. lipnja do 8. srpnja, a Hrvatska je u skupini gdje su još Španjolska, Rumunjska i Ukrajina.

Tagovi: Igor Bišćan, hrvatska U-21 reprezentacija, Martin Baturina, Dion Drena Beljo
PROČITAJ I OVO
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
IZVRŠNI ODBOR
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
ZAGREB - U petak, 17. svibnja, održana je redovita, 6. sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo, a osnovne zaključke prenio je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika kluba.
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
TENIS
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
PARIZ - Novak Đoković, potvrdio je da će nastupiti na ATP 250 turniru u Ženevi koji počinje u nedjelju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE