GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bišćan pozvao Stipu Biuka na Euro s mladom reprezentacijom

Bišćan pozvao Stipu Biuka na Euro s mladom reprezentacijom
MLADI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.05.2021 / 13:53
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Izbornik mlade reprezentacije Igor Bišćan objavljuje od 13 sati popis za nastavak Europskog prvenstva, četvrtfinalne utakmice protiv Španjolske u Mariboru 31. svibnja. Najveće iznenađenje je poziv Stipi Biuku, kapetanu juniora Hajduka koji je u nekoliko utakmica postao standardni član prve ekipe Hajduka i oduševio sve koji ga nisu nkada vidjeli.

"Hvala Daliću, dobio sam sve igrače koje sam tražio. Kada će se oni vratiti u mladu? Dogovor je da će nakon utakmice sa Španjolskom, Bradarić, Gvardiol i Ivanušec otići u A reprezentaciju, ali postoji mala šansa da oni ostanu s nama za polufinale ako bismo ga izborili".

"Što se tiče slučaja Sose, izbornik Dalić je sve rekao. Najbolje da se tenzije smire pa da onda zauzme svoje mjesto koje zasluži igrama. Što se tiče Biuka, najavio ogroman potencijal, ofenzivan potentan igrač koji uvijek može donijeti pozitivnom ekipi. Ovo je nagrada za sve igre što je pokazao".

Očekivao se na popis vratio igrač Atalante Šutalo, koji u prvom krugu nije bio dostupan zbog ozljede.

Igor Bišćan pozvao je Stipu Biiuka na Euro, to je najveće iznenađenje popisa za Euro.

Bišćan se uoči glancanja popisa dogovorio s Dalićem, koji će mu prepustiti igrače koji su i na popisu A reprezentacije. To su tri već dobro poznata imena: Luka Ivanušec, Domagoj Bradarić i Joško Gvardiol. koji idu na Europsko prvenstvo. Dalić je objavio da Bišćanu prepustiti igrače koji mu trebaju. Izbornik A reprezentacije ima i U21 igrače na pretpozivu koji su u kadru mlade reprezentacije.

Na popisu nema Borne Sose.

Vratar Dominik Kotarski se ozlijedio, pa je Bišćan priključio novo ime Šemperu i Nevistiću. Vraća se Boško Šutalo, igrač Atalante, koji u prvom krugu nije bio uz reprezentaciju zbog ozljede.

Tagovi: Igor Bišćan, Stipe Biuk, Borna Sosa, Joško Gvardiol, Domagoj Bradarić
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE