GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bišćan pozvao tri nova igrača

Bišćan pozvao tri nova igrača
POZIVNICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.05.2021 / 14:33
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Hrvatska mlada nogometna reprezentacija okupila se u utorak u Zagrebu te odmah krenula na pripreme u Sveti Martin na Muri gdje će odrađivati završne treninge uoči puta u Maribor gdje će 321. svibnja igrati četvrtfinalni dvoboj EP-a protiv Španjolske.

Izbornik Igor Bišćan je za dvoboj protiv Španjolske pozvao trojicu novih igrača, Nevena Đuraseka, Sandra Kulenovića i Mateja Vuka, koji će zamijeniti Mihaela Žapera, Luku Sučića i Darija Vizingera.

Hrvatska je plasman u četvrtfinale izborilakrajem ožujka kada je u konkurenciji s Portugalom, Engleskom i Švicarskom zauzela drugo mjesto u skupini.

Foto: Hrvatski nogometni savez

Tagovi: Igor Bišćan, Neven Đurasek, Sandro Kulenović, Matej Vuk
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE