GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bjelica suspendiran mjesec dana

Bjelica suspendiran mjesec dana
KAZNA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.02.2020 / 16:45
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Trener Dinama Nenad Bjelica suspendiran je mjesec dana zbog incidenta na utakmici 22. kola HT Prve lige Osijek-Dinamo, odlučio je disciplinski sudac HT Prve lige Alan Klakočer.

Bjelica, koji je isključen s klupe u sudačkoj nadoknadi vremena utakmice Osijek-Dinamo zbog psovanja sudaca, kažnjen je zabranom obavljanja funkcije na utakmicama u trajanju od mjesec dana te novčanom kaznom od 2.000 kuna. To znači da Bjelica neće voditi Dinamo na domaćim utakmicama protiv Intera, Rijeke i Istre 1961 te na gostovanjima protiv Hajduka i Varaždina. Dinamo će u tom razdoblju voditi njegovi pomoćnici Nino Bule i Rene Poms.

Klobučar je osim Bjelice kaznio i tri igrača koja su isključena na utakmicama 22. kola HT Prve lige zbog dvije opomene Stanka Jurića (Hajduk), Petra Stojanovića i Emira Dilavera (Dinamo).

Sva trojica isključenih igrača Jurić, Stojanović i Dilaver kažnjeni su s po jednom utakmicom zabrane igranja te novčanim kaznama: Jurić i Stojanović moraju platiti po 3.000 kuna, a Dilaver (recidiv) iznos od 4.000 kuna. Dilaver je također kažnjen dodatnom novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna zbog objavljenih neprimjerenih izjava o suđenju utakmice Osijek-Dinamo.

Na istoj utakmici u 62. minuti evidentirano je paljenje pirotehničkih naprava od strane navijačke skupine BBB na sjevernoj tribini (10 baklji, jedan strob i jedna rasprskavajuća raketa) te neprimjereno skandiranje pripadnika navijačke skupine Kohorta na istočnoj tribini stadiona u 38. minuti zbog čega je NK Osijek kažnjen novčanom kaznom od 15.000 kuna, a GNK Dinamo iznosom od 12.000 kuna.

Na utakmici Slaven Belupo-Hajduk u 52. i 83. minuti pripadnici navijačke skupine Torcida zapalili su ukupno 10 baklji te ispalili 2 topovska udara zbog čega je HNK Hajduk kažnjen novčanim iznosom od 16.000 kuna, a NK Slaven Belupo kao organizator iznosom od 7.000 kuna.

HNK Rijeka mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja na utakmici Gorica-Rijeka kažnjivog po članku 54. DP HNS-a (5 žutih kartona).

Tagovi: Nenad Bjelica, Dinamo, Alen Klakočer
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE