GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bjelica želi hrvatskog napadača

Bjelica želi hrvatskog napadača
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.01.2024 / 10:02
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatski napadač Petar Musa mogao bi već ove zime otići u njemačku Bundesligu, i to kod Nenada Bjelice u Union Berlin. Musa je u subotu navečer zabio svoj šesti gol ove sezone u pobjedi Benfice protiv Arouce 3:0. Njemački nogometni magazin Kicker piše da je hrvatski napadač želja Uniona.

Benfica je za Musu prošlog ljeta tražila 15 milijuna eura, ali ove zime ta bi svota trebala biti nešto manja jer ipak se radi o igraču koji ima ulogu jokera s klupe, napominje Kicker. Musa je bio pozvan u hrvatsku reprezentaciju, za koju ima šest nastupa. Ako nastavi igrati u ovakvoj formi, vjerojatno će biti pozvan i na Europsko prvenstvo.

Nenadu Bjelici efikasan napadač dobro bi došao. Hrvatski trener uspio je izdići Union s dna ljestvice, no očekuje se da u zimskom prijelaznom roku nadogradi momčad. Musa bi mogao stići u izravnom transferu, no ne smije se ni isključiti opcija posudbe, napominje Kicker.

Musa je jedan od rijetkih reprezentativaca koji nisu igrali ni za jedan od četiri velika hrvatska kluba (Dinamo, Hajduk, Osijek, Rijeka). Počeo je u Hrvatskom dragovoljcu, a preko Zagreba i Inter Zaprešića stigao je do češke lige, u kojoj je igrao za Slaviju Prag, Viktoriju Žižkov i Slovan Liberec.

Zanimljivo, jednu polusezonu proveo je u Unionu, i to proljetnu 2021. godine. Privukao je pažnju igrajući dobro za Boavistu, iz koje je prije godinu i pol prešao u Benficu za 5.5 milijuna eura.

Tagovi: BJELICA, MUSA, UNION BERLIN, BENFICA
PROČITAJ I OVO
Bonucci najavio oproštaj
KRAJ KARIJERE
Bonucci najavio oproštaj
TORINO - Leonardo Bonucci, legenda talijanskog nogometnog velikana Juventusa, odlučio je zauvijek reći zbogom nogometu.
Kroos se oprostio, Real još uvijek čeka Modrićevu odluku
REAL
Kroos se oprostio, Real još uvijek čeka Modrićevu odluku
MADRID - Realov trener Carlo Ancelotti rekao je u subotu navečer da još uvijek čeka odluku Luke Modrića o eventualnom ostanku u Real Madridu.
Boston nakon drame poveo 3-0 protiv Indiane
NBA PLAYOFF
Boston nakon drame poveo 3-0 protiv Indiane
BOSTON - Boston Celtics su poveli s 3-0 nakon što su sinoć u Indianapolisu u trećoj utakmici finala doigravanja Istočne konferencije pobijedili Indiana Pacerse sa 114-111.
Stuttgart doveo Chabota iz Kölna
TRANSFERI
Stuttgart doveo Chabota iz Kölna
STUTTGART - Viceprvak Bundeslige VfB Stuttgart potvrdio je u subotu ugovor sa srednjim braničem Jeffom Chabotom iz Kölna koji je otpao.
Manchester United srušio City i osvojio FA Cup
FINALE
Manchester United srušio City i osvojio FA Cup
LONDON - Nogometaši Manchester Uniteda osvojili su FA Cup nakon što su u finalu na Wembleyju pobijedili Manchester City rezultatom 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE