GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boban dočekao Ibrahimovića u Milanu

Boban dočekao Ibrahimovića u Milanu
DOČEK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.01.2020 / 16:25
Autor: SEEbiz
MILANO - Jedna legenda Milana je na aerodromu dočekala drugu. Zvonimir Boban bio je jedan od simbola onog slavnog Milana iz devedesetih, dok je Zlatan Ibrahimović tek dvije godine bio član talijanskog giganta prije odlaska u PSG 2012.

Danas je Boban jedan od čelnih ljudi kluba, dok se Ibra vratio kako bi pomogao. Kako točno, to još nije jasno s obzirom da je Zlatanu 38 godina te da je zasad dogovorio suradnju samo do ljeta uz mogućnost nastavka suradnje.

No Ibrin dolazak sigurno će barem malo nade dati napaćenim navijačima Milana.

''Mi idemo direktno u auto, a oni će uzet to'', rekao je Boban na hrvatskom Ibrahimoviću čija je majka iz okolice Zadra tako da tečno govori naš jezik.

''Sjećam se kada sam dolazio na ovo isto mjesto prije dosta godina. Ono što je najvažnije je da sam opet tu i sretan sam. Uvijek sam govorio da je ovo moj dom i sad sam se napokon vratio. Jedva čekam vidjeti navijače na San Siru koji skaču od uzbuđenja'', prva je Ibrina poruka navijačima za klupsku televiziju.

Rekao ju je na talijanskom kojeg se i on dobro sjeća jer je osim te dvije sezone u Milanu, igrao za Juventus dvije godine te tri u Interu.

''Ajmo'', pozvao ga je Boban opet na hrvatskom jer čekala je prva od mnogih euforija koju će izazvati u sljedećim danima, piše Gol.hr.

Tagovi: Zvonimir Boban, Zlatan Ibrahimović, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE