GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boban: Hrvatska će biti dobra na EURU (VIDEO)

Boban: Hrvatska će biti dobra na EURU (VIDEO)
RIJEČ AUTORITETA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.03.2021 / 09:33
Autor: SEEbiz
PETRINJA - Legendarni kapetan Vatrenih Zvonimir Boban iznio je svoje dojmove o jučerašnjoj humanitarnoj utakmici u Petrinji, ali i skorašnjim izazovima za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

- Jako je lijepa stvar da je UEFA s našim prijateljima Slovencima i HNS-om organizirala nešto ovakvo za pomoć potresom pogođenim područjima. Svi suosjećamo i pomažemo, a ovo je velika gesta i lijep susret. Bez obzira na posljedice potresa, moramo ići dalje, a nogometom je to najljepše to pokazati. Osam mjeseci nisam trčao, drugi su malo brži, spremniji i mlađi. Naša se starija generacija više drži znanjem. Svaka je generacija na svoj način obilježila hrvatski nogomet, dala puno našoj zemlji i našem narodu, ponašali su se dobro - fajterski, frajerski, muški. Svaki put smo dali sve od sebe i na kraju su došli veliki rezultati.

Uskoro u kvalifikacijama za SP hrvatska reprezentacija odigrat će dvoboj sa Slovenijom.

– Oni imaju iznimno dobre igrače, imaju klasnoga genijalca Iličića koji u svakom trenutku može odlučiti utakmicu. Slovenci će biti strašno motivirani. Jer jasno je da smo mi Sloveniji, koja je također mala država, nogometni uzor. Tako da moramo biti jako pažljivi, od početka na pravi način ući u utakmicu, kao što je to naša momčad uvijek znala. I vjerujem da ćemo pobijediti – kazao je Zvonimir Boban u kamere za HNTV.

Očekivanja od vatrenih na Europskom prvenstvu?

– Zlatko Dalić jako dobro radi taj lagani prijelaz, na kraju krajeva, kostur momčadi, srce momčadi još uvijek je tu. Iznimna je naša kvaliteta, pogotovo u veznome redu. Neke stvari još treba uskladiti u obrani, ali i tamo imamo odlične igrače, tako da vjerujem da ćemo biti jako kompaktni i jako dobri – dodao je Boban.

Tagovi: Zvonimir Boban, hrvatska nogometna reprezentacija, Zlatko Dalić
PROČITAJ I OVO
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE