GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boban neće dugo ostati bez posla

Boban neće dugo ostati bez posla
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.03.2020 / 20:16
Autor: SEEbiz / Index.hr
RIM - Nakon brzopoteznog razlaza s Milanom, gdje je proteklih sedam mjeseci pokušavao iščupati s dna klub u kojem je proveo mnogo igračkih dana i postao legenda, Zvone Boban neće dugo biti bez posla u nogometu.

Kako javljaju talijanski mediji, Boban se vraća na svoje mjesto u FIFA-i iz koje je otišao u Milano i preuzeo ulogu direktora. U menadžerskoj ulozi nije uspio odraditi ni sezonu, a Milan mu je danas pismom poslao otkaz. Poslijepodne je izašla i službena objava na stranicama Milana, Boban je dobio otkaz.

Legendarni kapetan Dinama i Hrvatske, te jedan od ključnih ljudi u središnjici svjetskog nogometa, ranije je otvoreno progovorio o pravom stanju i izvorima problema u Milanu te priznao da u klubu postoji paralelna linija upravljanja.

Odlazak Bobana posljedica je neslaganja s vlasnikom kluba, američkim investicijskim fondom Elliottom i njegovom produženom rukom Ivanom Gazidisom.

Nakon što je Boban prije nekoliko dana u Gazzetti kazao kako zna da se sprema plan za preuzimanje njegove funkcije na ljeto, kad ga, prema planu i Gazidisovoj volji, treba naslijediti Ralf Rangnick, bilo je jasno da je došao kraj suradnji. Boban je time zapravo potvrdio odlazak, a otkaz mu je, kako pišu Talijani, danas poslan poštom.

La Repubblica piše kako se Boban vraća u vrh FIFA-e i odlazi iz Milana kao figura koju su navijači prihvatili, posebno kad je počeo propitivati interese vlasnika kluba. Talijani se nadaju da će od Bobana još čuti nešto na ovu temu.

Tagovi: Zvonimir Boban, FIFA, AC Milan, Ivan Gazidis, Ante Rebić, Paolo Maldini, Ralf Rangnick
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE