GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boban: Razočaravajuće je što se sve događa

Boban: Razočaravajuće je što se sve događa
AC MILAN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.02.2020 / 11:46
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MILANO - Zvonimir Boban u intervjuu za Gazzettu dello Sport pričao je o problemima i podjelama u Milanu usprkos rastu forme.

Do problema u Milanu došlo je kada su čelnici kluba vodili razgovore s Ralfom Rangnickom o mogućem preuzimanju momčadi od sljedeće sezone, a sve iza leđa Bobana i Paola Maldinija koji su zaduženi za sportski sektor.

Navodno je izvršni direktor Ivan Gazidis vodio razgovore sa Rangnickom koji bi mogao preuzeti kako trenersku ulogu, tako i onu sportskog direktora.

"Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina, ali činjenica da pričamo o tome svakako nije dobra. Razočaravajuće je što se sve događa u trenucima dok momčad napreduje i kada se vidi naporan rad trenera Piolija. Napraviti to bez upozorenja je potez bez poštovanja i elegancije, a to nije Milanov način, barem ne ono čega se mi sjećamo", rekao je Boban za Gazzettu.

Bivši kapetan Vatrenih traži sastanak s klupskim vlasnicima, predstavnicima korporacije Elliott Management. Razlog je jasan.

"Ono što nam treba je jedinstvo i takav pristup. Vlasnici moraju biti jasni oko budžeta i ciljeva, a iako smo smanjili plaće mi i dalje ne znamo s koliko novca raspolažemo na ljeto."

Milan se u drugoj polovici sezone podigao, dolaskom Ibrahimovića eksplodirao je Ante Rebić, a momčad nakon 25 kola drži sedmo mjesto s 36 bodova i Europa je nadohvat ruke.

"Znam da to nije Milan koji smo gledali u naše vrijeme, ali ambicija mora postojati. Sada treba završiti sezoni u vidjeti kako dalje, ali ovo je sada drugačija momčad koja se može ozbiljno boriti sa svakom drugom u Italiji", zaključio je Boban.

Tagovi: Zvonimir Boban, AC Milan, Ante Rebić, Paolo Maldini, Ralf Rangnick
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE