GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boban: Žele ukrasti nogomet od navijača

Boban: Žele ukrasti nogomet od navijača
OSUDA SUPERLIGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.04.2021 / 20:50
Autor: SEEbiz
MONTREAUX - Nakon što je preuzeo novu funkciju u Uefi, Zvonimir Boban je prokomentirao nekoliko tema za slovenske medije.

Na samom početku osvrnuo se na svoje prijateljstvo s trenutnim predsjednikom Uefe, Aleksanderom Čeferinom.

- Bez obzira na određene sporove koje smo imali dok sam još radio u Fifa-i jer ove dvije organizacije ponekad imaju oprečne interese, što je vrlo komplicirano, Čeferin i ja smo uvijek smo održavali odličan odnos, vrlo iskren.

Spomenuo je kako imaju povezanost prema tome da naprave nešto za svoje narode, Hrvate i Slovence kad već imaju tu mogućnost. Kratko je prokomentirao i osnivanje Superlige.

- Ti klubovi žele ukrasti nogomet od navijača i Uefa će zato protiv njih poduzeti najžešće moguće mjere.

Ovaj velikan hrvatskog nogometa i bivši kapetan dotaknuo se i poraza Hrvatske od Slovenije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

- Hrvatska nije bila na odgovarajućoj taktičkoj razini, igrala je čudan romb i na neki je način Slovenija kontrolirala utakmicu cijelo vrijeme, svih 90 minuta, u kojima nije bilo puno preokreta. To me iznenadilo, jer objektivno gledajući, Hrvatska je bolja momčad, ali Slovenija je u potpunosti zaslužila tu pobjedu - zaključio je Boban.

Tagovi: Zvonimir Boban, Superliga, UEFA, Aleksander Čeferin
PROČITAJ I OVO
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE