GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Boca Juniors golom Teveza osvojila naslov prvaka Argentine

Boca Juniors golom Teveza osvojila naslov prvaka Argentine
ARGENTINA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.03.2020 / 09:07
Autor: SEEbiz / Index.hr
BUENOS AIRES - Boca Juniors je u nevjerojatnoj završnici, u posljednjem kolu, preskočila najvećeg rivala River i osvojila 34. naslov argentinskog prvaka.

River je imao titulu u rukama i tri boda prednosti dva kola prije kraja. Međutim, remijem u prošlom kolu protiv Defense (1:1) omogućio je Boci da mu priđe na svega bod nakon njene pobjede kod Colona (4:0).

Ipak, sve što je trebalo Riveru jest pobjeda u posljednjem kolu kod Atletico Tucumana koji je poveo u 19. minuti preko Toleda. Ipak, River je izjednačio već u 35. minuti golom Suareza i imao je puno vremena za preokret i potvrdu 37. naslova prvaka.

No, od toga nije bilo ništa jer ekipa Marcela Gallarda nije uspjela pronaći put do gola Atletica.

Istovremeno, Boca se mučila na Bomboneri protiv Gimnasia La Plate koju vodi legendarni Diego Maradona. Sastav Miguela Angela Russoa vršila je pritisak, tražila gol, ali se činilo kako do njega neće doći. Na tribinama je očajavao i slavni Juan Roman Riquelme, a onda je otkucala 72. minuta i stadion je eksplodirao od oduševljenja.

Kapetan Carlos Tevez primio je loptu na rubu šesnaesterca i opalio, čak taj udarac i nije bio savršen, ali je bio toliko jak da je probio gostujućeg golmana, a lopta završila u mreži za veliko slavlje na krcatoj Bomboneri. Sažetak utakmice MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Foto: Getty Images

Tagovi: Boca Juniors, Carlos Tevez, River Plate, Argentina, Diego Maradona
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE