GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović ne igra za Srbiju na Evrobasketu

Bogdanović ne igra za Srbiju na Evrobasketu
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.06.2022 / 16:13
Autor: SEEbiz / Nova.rs
BEOGRAD - Bogdan Bogdanović moraće da preskoči Evropsko prvenstvo zbog povrede.

Košarkaš Atlanta Hoksa neće igrati za Srbiju na Evrobasketu od 1. do 18. septembra zbog povrede kolena, potvrđeno je Sport Klubu.

Bilo je najavljeno da bi Bogdan Bogdanović mogao da propusti kontinentalni šampionat usled oporavka koji ga čeka tokom leta.

Reprezentacija Srbije igraće u Pragu u grupi sa Češkom, Poljskom, Finskom, Izraelom i Holandijom.

„Naš reprezentativac je pre dve-tri nedelje operisao skakačko, desno koleno, a oporavak traži vreme, minimum tri meseca. Skoro svakodnevno se čujemo, zahvat je protekao u najboljem redu, na jednoj klinici u Kaliforniji. Ostaje još mesec dana u Americi, a onda bi trebalo da dođe u Beograd", izjavio je prof dr Dragan Radovanović, dugogodišnji lekar nacionalnog tima, za Sport Klub.

Bogdan je uvek bio na raspolaganju nacionalnom timu i poznato je koliko voli da nosi dres Srbije. Zato je jasno da je u pitanju viša sila zbog koje neće moći da pomogne "orlovima" ovaj put.

Sjajnom beku šuteru je ovo druga operacija kolena, ali ne istog. Krajem 2018. godine, kada je nastupao za Sakramento Kingse, morao je da se podvrgne artoskopskoj proceduri. Srpski reprezentativac se povredio krajem ove sezone, ali je ipak uspeo da pomogne svom timu da se domogne plej-ofa, gde ih je u prvoj rundi Istočne konferencije pobedio Majami Hit rezultatom 4:1. Prosečno je beležio 15,1 poen uz četiri skoka po meču u NBA.

Tagovi: Bogdan Bogdanović, košarkaška reprezentacija Srbije, Sacramento Kings
PROČITAJ I OVO
Donna Vekić izbacila 20. tenisačicu svijeta s Roland Garrosa
TENIS
Donna Vekić izbacila 20. tenisačicu svijeta s Roland Garrosa
PARIZ - Hrvatska tenisačica Donna Vekić, 40. na WTA ljestvici, plasirala se u treće kolo Roland Garrosa nakon što je sa 7:5, 6:4 pobijedila Ukrajinku Martu Kostyuk, 20. igračicu svijeta.
Pukštas na meti tri premierligaša
TRANSFERI
Pukštas na meti tri premierligaša
ZAGREB - U srijedu je stigla vijest kako je perspektivni veznjak Hajduka, Rokas Pukštas pozvan u reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država koja se okuplja 11. lipnja kako bi započela pripreme za Olimpijske igre u Parizu.
Nogometaši Olympiakosa pobjednici Konferencijske lige
UZBUDLJIVO
Nogometaši Olympiakosa pobjednici Konferencijske lige
ATENA - Nogometaši Olympiakosa su u finalu konferencijske lige nakon produžetaka svladali Fiorentinu iz Firence 1:0. Utakmica je odlučena u 116. minuti pogotkom marokanskog napadača Ayouba El Kaabija.
Najveći talent Osijeka produžio ugovor
TALENT
Najveći talent Osijeka produžio ugovor
OSIJEK - Osijek je ligašku sezonu završio na razočaravajućem četvrtom mjestu, a nakon još jednog ‘hladnog tuša’, odlučili su se okrenuti dugoročnom projektu baziranom na razvoju mladih talentiranih nogometaša.
Hrvatski reprezentativac dolazi u Nexe
RUKOMET
Hrvatski reprezentativac dolazi u Nexe
NAŠICE - Velike promjene događaju se u Nexeu nakon sezone u kojoj je klub još jednom završio na drugom mjestu hrvatskog prvenstva, dok je u Europskoj ligi ispao u osmini finala od Rhein-Neckar Lowena.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE