GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović odličan, Jazz izgubio od Minnesote

Bogdanović odličan, Jazz izgubio od Minnesote
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.04.2021 / 08:26
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Košarkaši iz regije imali su još jednu sjajnu večer u NBA ligi.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović bio je najbolji strijelac utakmice u kojoj je njegov Utah Jazz izgubio od Minnesote sa 96-101. Bogdanović je ubacio 30 koševa (šut 11-20) pogodivši sedam trica (šut za trice 7-13), a tome je pridodao 4 skoka te 2 asistencije, i to mu je peti najbolji učinak sezone.

San Antonio je u gostima svladao New Orleans 110-108, a Luka Šamanić je u dresu Spursa u 5:46 minuta ostvario 3 koša i 2 skoka.

Nuggetsi su u Denveru pobijedili ekipu Houston Rocketsa rezultatom 129:116, a u pobjedničkom timu je još jedan brutalan double-double ostvario srbijanski centar Nikola Jokić.

Naime, jedan od najboljih igrača lige imao je 24 poena, osam skokova i čak 12 asistencija što je odlično brojka za jednog centra. Pomogao mu je Porter s 39 poena, dok je u poraženom timu najbolji bio Wilson s 25 poena.

Odličnu partiju sinoć pružio je i Crnogorac Nikola Vučević u porazu njegovih Chicago Bullsa u gostima kod Miami Heata (106:101). Vučević je gotovo radio sve što je htio pa je tako imao 26 poena, 14 skokova i šest asistencija.

Sjajan meč odigrao je i Slovenac Luka Dončić za svoje Dallas Mavericske u rušenju Los Angeles Lakersa (108:93). Dončić je utakmicu okončao s 18 poena i 13 asistencija te su mu nedostajala dva skoka (imao ih osam) za triple-double učinak.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Nikola Jokić, Nikola Vučević, Luka Dončić, Luka Šamanić, Rudy Gobert, Stephen Curry, Utah Jazz
PROČITAJ I OVO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE