GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović odličan u pobjedi Jazza, Lakersi bolji od Denvera

Bogdanović odličan u pobjedi Jazza, Lakersi bolji od Denvera
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.02.2021 / 08:21
Autor: SEEbiz / Index.hr
SALT LAKE CITY - Utah Jazz je pobijedio Atlanta Hawkse u gostima 112:91 i nastavio s odličnim igrama ove sezone.

Momčad Bojana Bogdanovića gubila je 2:0 i onda vodila od prve do zadnje minute, a imala je i 26 koševa prednosti. Hrvatski reprezentativac je za 30 minuta zabio 21 koš (šut 9/14) uz šest skokova i jednu asistenciju, a bolji od njega na parketu bio je samo Jordan Clarkson s 23 koša.

Golden State Warriorsi pregazili su u gostima Dallas Maverickse 147:116. Prvi put nakon 1991. godine Warriorsi su u svakoj četvrtini zabili više od 35 koševa, a briljirao je Kelly Oubre Jr. koji je zabio 40 koševa. Iz igre je šutirao 14/21, a pogodio je čak sedam od deset trica.

Steph Curry je dodao 28 koševa, Green je upisao 15 asistencija, a svaki igrač u momčadi Warriorsa se upisao među strijelce. Golden State je imao 57 posto uspješnosti šuta, a trice su gađali 22/43.

Luka Dončić je zabio 27 koševa uz šest skokova i isto toliko asistencija.

Los Angeles Lakersi dobili su treću utakmicu zaredom. Kod kuće su pobijedili Denver 114:93 uz sjajnu utakmicu LeBrona Jamesa koji je upisao triple-double. Zabio je 27 koševa uz sjajan šut 12/19, a dodao je po deset skokova i asistencija.

NBA, noćas odigrane utakmice:

Atlanta - Utah 91:112

Dallas - Golden State 116:147

Philadelphia - Portland 105:121

Memphis - Houston 103:115

Los Angeles Lakers - Denver 114:93

Tagovi: Bojan Bogdanović, Luka Dončić, Kelly Oubre Jr., LeBron James, LA Lakers, Utah Jazz
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE