GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović odličan u završnici, Jazz trijumfirao u Clevelandu

Bogdanović odličan u završnici, Jazz trijumfirao u Clevelandu
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.12.2021 / 08:13
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
CLEVELAND - Bojan Bogdanović odigrao je još jednu dobru utakmicu (16 poena, šut 6-14, trice 4-9), a njegova Utah sretno je slavila (109:108) u dramatičnoj utakmici u Clevelandu. Domaćin je u posljednjem napadu imao dva šuta za pobjedu, ali lopta nije prošla kroz obruč.

Donovan Mitchell predvodio je goste s 35 poena (12-21). Kod domaćih najbolji je bio mladi Darius Garland s 31 poenom (11-19).

Charlotte je u još jednoj neizvjesnoj utakmici pobijedila (130:127) na gostovanju u Atlanti. Hornetsi su utakmicu odigrali bez tandema sjajnih bekova (LaMelo Ball i Terry Rozier), ali zato su sjajni bili Milles Bridges (32 poena), te Kelly Oubre (28 poena). Kevin Huerter je s 28 poena predvodio domaće, a Trae Young je upisao 25 poena uz 15 asistencija. Bogdan Bogdanović propustio je i ovu utakmicu.

Toronto je na krilima sjajnog Pascala Siakama (31 poen) pobijedio Washington iako je Kentavious Caldwell-Pope (26 poena) imao odličnu večer za goste. Bradley Beal je imao skroman učinak sa samo 14 poena. Houston je na krilima Erica Gordona (23 poena) i Christiana Wooda (23 poena) upisao sedmu pobjedu (118:108) u sezoni, ali i nevjerojatnu šestu pobjedu u nizu. Houston je sezonu otvorio s jednom pobjedom u 10 utakmica, svi su prognozirali očajnu sezonu, a momčad sad izgleda izvanredno. S druge strane New Orleans je imao sjajnog Brandona Ingrama (40 poena), ali mu to nije pomoglo.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Donovan Mitchell, Kentavious Caldwell-Pope, Bradley Beal, Spencer Dinwiddie, Kemba Walker, New York Knicks, Utah Jazz, Rudy Gobert, Nikola jokić, Donovan Mitchell, Devin Booker
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE