GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović predvodio Jazz do uvjerljive pobjede

Bogdanović predvodio Jazz do uvjerljive pobjede
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.03.2022 / 09:26
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović postigao je 27 koševa i pogodio šest od devet šuteva za tricu u uvjerljivoj domaćoj pobjedi Utah Jazza nad Portlandom 123-85, dok je Ivica Zubac u trijumf LA Clippersa nad Washingtonom 115-109 ugradio deset koševa i devet skokova.

Nakon što je u New Orleansu odigrao najlošiju utakmicu sezone, Bogdanović je reagirao s tri fenomenalna nastupa, u kojima je zabio 21 tricu iz 35 pokušaja (57%) i ukupno 83 poena, što daje prosjek od 27.7. Na spomenutoj utakmici u New Orleansu nakon šest tjedana je odbacio iritantni povez na prstu lijeve ruke, nakon čega se psihički oslobodio i krenuo u ovaj strašan šuterski niz.

Ivica Zubac u pobjedi LA Clippersa nad Washingtonom 115:109 ostao je nadomak double-doublea s 10 poena i devet skokova, uz dvije asistencije, jednu blokadu, jednu ukradenu i dvije izgubljene lopte. Iz igre je gađao za svoje standarde skromnih 5/13.

U dvoboju vodećih momčadi u Istočnoj i Zapadnoj konferenciji NBA lige košarkaši Phoenix Sunsa su pobjedom u Miamiju 111-90 postali prva momčad koja je osigurala nastup u doigravanju. Phoenix je s učinkom 53-15 uvjerljivo najbolja momčad u ligi i jedina s više od 70% pobjeda.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, Bradley Beal, Spencer Dinwiddie, Kemba Walker, New York Knicks, Utah Jazz, Rudy Gobert, Nikola jokić, Donovan Mitchell, Devin Booker
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE