GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović prosječan, Utah do nove pobjede

Bogdanović prosječan, Utah do nove pobjede
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.11.2021 / 08:47
Autor: SEEbiz / H
SACRAMENTO - Novu pobjedu ostvarili su košarkaši Utah Jazza koji su s omjerom 11-5 i dalje treća momčad Zapadne konferencije NBA lige.

Ovaj put džezeri su svladali Sacramento u gostima 123-105, a utakmica je riješena u posljednjoj četvrtini koju su gosti dočekali s neznatnom prednosti od četiri poena. No, vrlo brzo je Utah u zadnjoj dionici napravila plus od 12 poena te je tih 12 minuta dobila s uvjerljivih 39-25 za, na kraju, uvjerljivo slavlje.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović nije ostavio duboki trag u ovom susretu. Odigrao je 31 minutu te je postigao 10 poena uz četiri skoka te po jednu asistenciju, osvojenu i izgubljenu loptu. Iz igre je gađao 4-9, kao i 2-5 za tri poena, ali je možda na sve utjecala lakša ozljeda hrvatskog košarkaša koju su nakon utakmice spominjali tamošnji mediji.

Najbolji pojedinci u pobjedničkom su sastavu bili Donovan Mitchell (26 poena, po pet skokova i asistencija) te Rudy Gobert (21 poen i 14 skokova). Iz Sacramenta izdvojimo Harrisona Barnesa sa 18 poena, osam skokova i pet dodavanja. Utah Jazz je ostvario treću pobjedu u nizu.

Washington i Miami, dvije ponajbolje momčadi na Istoku, međusobno su igrale prije dva dana i tada je Miami na svom parketu pobijedio. Sada je Washington kao domaćin uzvratio te je pobijedio 103-100 čime je došao na omjer 11-5. Miami ima isti broj pobjeda i poraz više.

Premda je imao šest izgubljenih lopti i vrlo loših 1-7 za tri poena Bradley Beal je bio prvi strijelac Washingtona (21 poen), a dodao je tome i devet asistencija. Na drugoj strani Jimmy Butler je odigrao novu utakmicu bez i jedne ubačene trice, ali je unatoč tome zabio 29 koševa (11-19 šut iz igre) te je tome dodao pet skokova i četiri asista.

S 39 poena Damian Lillard je ostvario najbolji učinak sezone u pobjedi Portlanda protiv Philadelphije, koja je i dalje bez Joela Embiida, od 118-111. Lillard je upisao i sedam asistencija, dok su kod gostiju po 28 poena imali Tobias Harris i Tyrese Maxey.

Aktualni prvaci, igrači Milwaukeeja, slavili su na domaćem parketu protiv slabog Orlanda (117-108), a nezaustavljiv je bio Giannis Antetokounmpo koji je ubacio 32 poena te je imao čak 20 skokova, pet asistencija i tri blokade. Sjajnu je pratnju imao u Bobbyju Portisu (24 poena i 15 skokova). Njih dvojica (35 skoka) su imali samo četiri skoka manje od cijele momčadi Orlanda.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Utah Jazz, Bradley Beal, Jimmy Butler, Donovan Mitchell, Devin Booker
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE