GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović sjajan u pobjedi Jazza

Bogdanović sjajan u pobjedi Jazza
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.01.2022 / 08:33
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Utah Jazz su zadnjeg dana 2021. svojim navijačima u Vivint Areni podarili pobjedu 120-108 nad Minnesota Timberwolvesima u kojoj je Bojan Bogdanović ubacio 24 koša i sa 12 skokova izjednačio osobni rekord u NBA ligi.

Strijelce Jazza predvodio je Donovan Mitchell sa 39 koševa, a Jordan Clarkson je ubacio 20. Kod gostiju su najbolji bili Anthony Edwards sa 26 koševa i Malik Beasley sa 22.

Utah je kalendarsku 2021. završila s nizom od šest pobjeda i kao treća momčad Zapadne konferencije u ovoj sezoni s učinkom 26-9. Ispred su samo Golden State (27-7) i Phoenix (27-8) koji je na Staru godinu poražen sa 108-123 na gostovanju u Bostonu.

Nakon 209 uzastopnih nastupa u utakmicama NBA lige, Ivica Zubac je propustio gostovanje njegove momčadi kod Toronto Raptorsa, na kojem su LA Clippersi poraženi sa 108-116. Zubac je u četvrtak ušao u zdravstveni i sigurnosni protokol.

Clipperse su predvodili Marcus Morris sa 20 koševa i Terance Mann sa 18 poena i 11 skokova, dok su kod pobjednika najbolji bili Fred VanVleet sa 31 košem i devet asistencija, OG Anunoby sa 26 poena te Pascal Siakam sa 25 koševa, 19 skokova i sedam asistencija.

Clippersi su na šestom mjestu ljestvice Zapadne konferencije s učinkom 18-18.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, Fred VanVleet, Marcus Morris
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE