GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanović vrlo dobar u najvećoj pobjedi Jazza u klupskoj povijesti

Bogdanović vrlo dobar u najvećoj pobjedi Jazza u klupskoj povijesti
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.04.2021 / 08:06
Autor: SEEbiz / Index.hr
NEW YORK - Utah Jazz razbila je Sacramento Kingse 154:105, ostvarila najuvjerljiviju pobjedu i postigla najviše koševa u klupskoj povijesti, a predvodio ju je Bojan Bogdanović.

Hrvatski je reprezentativac za 29 minuta igre zabio 24 koša (šut 7/16, trice 1/5, slobodna bacanja 9/10) uz četiri asistencije, tri skoka te po jednu blokadu, osvojenu i izgubljenu loptu.

Sacramentu je to bio četvrti najteži poraz u povijesti, a najveći u posljednjih 30 godina.

Utah je igrala bez ozlijeđenih Donovana Mitchella i Mikea Conleya ,ali je napadački odigrala maestralno, pogodila 64% šuteva iz igre i 24 trice iz 41 pokušaja (58.5%) te imala gotovo dvostruko više skokova od protivnika (47-24).

Prva četvrtina nije dala naslutiti ovakav rasplet jer je Utah nakon prvih 12 minuta imala samo tri poena viška, ali drugu dionicu je dobila 46:17 i više se nije osvrtala.

Uz Bogdanovića je najbolji bio Jordan Clarkson s 23 poena, a Kingse su predvodili Buddy Hield i Richaun Holmes koji su ubacili po 18 poena.

U okršaju Phoenixa i LA Clippersa ipak nismo vidjeli hrvatski dvoboj jer je Dario Šarić propustio treću uzastopnu utakmicu zbog sanacije ozljede gležnja.

Ivica Zubac bio je među najboljima kod Clippersa sa 14 poena (šut 7/9). sedam skokova i tri asistencije te igrao vrlo dobro obranu na Deandreu Aytonu, ali Phoenix je slavio 109:101, u direktnom okršaju obranio drugo mjesto na Zapadu i osigurao plasman u doigravanje.

Blistao je Chris Paul s 28 koševa i 10 asistencija, Devin Booker ubacio je 21, a odličnu rolu s 13 poena odigrao je Frank Kaminsky, koji mijenja ozlijeđenog Šarića. Paul George zabio je 25 za Clipperse, ali samo 10 nakon prve četvrtine.

Luka Šamanić nije igrao u porazu San Antonija u Miamiju 116:111.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Luka Šamanić, Ivica Zubac, Brooklyn Nets, Dario Šarić, Kyrie Irving, Kevin Durant, Donovan Mitchell, Chris Paul, Devin Booker
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE