GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanovićev double-double u pobjedi Utaha

Bogdanovićev double-double u pobjedi Utaha
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.02.2022 / 10:09
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Utah Jazz su sinoć nanijeli sedmi poraz zaredom Brooklyn Netsima svladavši ih sa 125-102 u Salt Lake Cityju, a hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je u pobjedi svoje momčadi sudjelovao s double-doubleom.

Utah je do pobjede sa 27 koševa predvodio Donovan Mitchell koji se na teren vratio nakon osam utakmica pauze zbog ozljede. Bojan Bogdanović je odigrao 29:07 minuta, a u tom je vremenu zabio 19 koševa (šut iz igre 8/14, trice 3/7) te dodao tome 11 skokova i četiri asistencije.

Kod Brooklyna najbolji je bio Cam Thomas sa 30 ubačaja, a Kyrie Irving je dodao 15.

Chicago Bulls su na gostovanju sa 122-115 nadigrali Indiana Pacerse, a do pobjede ih je vodio Nikola Vučević s učinkom sezone - 36 koševa i 17 skokova.

DeMar DeRozan je ubacio 31 koš, a Javonte Green 16 za Chicago kojem je ovo peta pobjeda u zadnjih sedam utakmica.

Indiani nisu pomogla ni 42 koša Carisa LeVerta. Terry Taylor je ubacio 21 koš uz 14 skokova.

Indiana je gubila 12 koševa u drugoj polovici zadnje četvrtine prije nego je smanjila zaostatak na 118-115 nakon trice Justina Holidaya 36.4 sekundi prije kraja. Međutim nakon toga je Chicagov Ayo Dosumnu zabio polaganje 16.3 sekundi prije kraja i Bullsi su realizirali još dva slobodna bacanja za pobjedu.

Dalls Mavericks su na krilima Luke Dončića kod kuće sa 107-98 pobijedili Philadelphia 76erse. Slovenac je zabio 33 koša pridodavši tome 15 asistencija i 13 skokova.

U redovima 76ersa najučinkovitiji je sa 27 koševa i 13 skokova bio Joel Embiid.

Utakmica je prekinuta na 45 minute jer je zbog iskrivljenog obruča cijeli nosač koša morao biti zamijenjen.

Oklahoma City Thunder su na gostovanju sa 96-93 bili bolji od Portland Trail Blazersa. Luguentz Dort je postigao 23 pogotka za Oklahoma City kojima je ovo treća pobjeda zaredom prvi put od sredine prosinca.

Boston Celtics su u Detroitu sa 102-93 bili bolji od domaćih Pistonsa, a Jayson Tatum je za četvrtu pobjedu zaredom svoje momčadi zabio 24 koša i ugrabio devet skokova.

Cleveland Cavaliers su također u gostima sa 102-101 svladali Charlotte Hornets,a pobjedu im je osigurao Kevin Love zabivši dva slobodna bacanja 1.2 sekundi prije kraja.

Cavalierse je predvodio Jarrett Allen koji je utakmicu završio sa 29 koševa i nevjerojatnih 22 skoka, dok je Love ubacio 25 koševa.
Kod Hornetsa, koji su uspjeli nadoknaditi razliku od 17 koševa u zadnjoj četvrtini , najbolji je bio Terry Rozier sa 24 koša.

Toronto Raptors su kod kuće sa 125-114 bili bolji od Atlanta Hawksa, a San Antonio su sa 131-106 nadigrali Houston Rocketse, dok su New Orleans Pelicansi u gostima sa 113-105 bili bolji od Denver Nuggetsa.

Tagovi: Bojan Bogdanović, Utah Jazz, DeMar DeRozan, Nikola Vučević, Chicago Bulls, Luka Dončić
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE