GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanovićevih 18 poena u porazu Utaha

Bogdanovićevih 18 poena u porazu Utaha
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.12.2021 / 08:56
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Utah Jazz Bojana Bogdanovića su u subotu doživjeli drugi poraz zaredom u isto toliko večeri, bolji od njih su u Salt Lake Cityju bili Washington Wizardsi sa 109-103.

Wizardse je do pobjede, kojom je prekinut niz od četiri poraza, predvodio raspoloženi Bradley Beal koji je utakmicu završio sa 37 ubačaja, sedam asistencija i pet skokova.

Bogdanović je za Utah odigrao 32 minute i u tom je vremenu zabio 18 koševa (šut iz igre 6/15, trice 3/6) uz dva skoka i jednu asistenciju. Najbolji pojedinac Utaha bio je Donovan Mitchell sa 32 koša i pet asistencija.

Poraz su doživjeli i LA Clippersi Ivice Zubca, njih su na svom terenu sa 104-103 nadigrali Oklahoma City Thunder kojima je pobjedu tricom na zvuk sirene za kraj donio Shai Gilgeous-Alexander.

Luguentz Dort je u pobjedi Oklahome ubacio 29 koševa, dok je Gilgeous-Alexander dodao 18 poena kao i Josh Giddey.

Ovo je tek četvrta pobjeda Oklahome u 17 utakmica, a Clippersima drugi uzastopni poraz.

Luke Kennard je bio najučinkovitiji u redovima Clippersa sa 27 ubačaja od čega je sedam trica, a Terance Mann je dodao 18 koševa. Zubac je na terenu proveo 24:05 minuta, a upisao je četiri koša (šut iz igre 1/1), dvije asistencije, šest skokova i jednu ukradenu loptu.

Houston Rockets su sa 116-107 bili bolji od Detroit Pistonsa, a do pobjede ih je predvodio Christian Wood sa 21 košem i osam skokova. Osim njega su svi ostali članovi prve petorke upisali dvoznamenkasti učinak- Eric Gordon je dodao 18 koševa i pet asista, Garrison Mathews 16 koševa, Jae'Sean Tate 11 koševa, a Kenyon Martin Jr. deset koševa.

Ovo je Pistonsima 14. poraz zaredom.

Toronto Raptors su kod kuće sa 119-100 bili bolji od Golden State Warriorsa. Fred VanVleet i Scottie Barnes su zajedno ubacili 48 koševa za slavlje domaće momčadi, a u redovima Warriorsa. koji su bili bez svojih najboljih igrača, Damion Lee je upisao 14 poena, Gary Peyton II 13, a Kevon Looney 12.

Cleveland Cavaliers su stigli do šeste pobjede u nizu svladavši na gostovanju sa 119-90 Milwaukee Buckse. Cedi Osman je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi sa 23 koša, a Darius Garland je dodao 22.

Milwaukee, koji je bio bez Bobbyja Portisa, Wesleya Matthewsa, Dontea DiVincenzoa i Giannisa Antetokounmpoa koji su u izolaciji, predvodio je Jordan Nwora sa 28 ubačaja.

Orlando Magic su sa 100-93 bili bolji od Brooklyn Netsa prekinuvši tako niz od sedam poraza zaredom. Orlandu je ovo tek druga pobjeda u zadnjih 15 utakmica iako je propustio vodstvo od 17 koševa.

Robin Lopez je bio najbolji strijelac u pobjedi sa 20 ubačaja i deset skokova, dok je Gary Harris dodao 17 koševa. Patty Mills je zabio 23 koša za Netse.

I u zadnjoj utakmici igranoj sinoć Boston Celtics su sa 114-107 nadigrali New York Knickse, a do pobjede su ih vodili Josh Richardson sa 27 i Jayson Tatum sa 25 koševa.

Tagovi: Bojan Boganović, Ivica Zubac, Luguentz Dort ,Los Angeles Clippers, Utah Jazz
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE