GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bogdanovićevih 26 koševa u pobjedi Utaha

Bogdanovićevih 26 koševa u pobjedi Utaha
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.03.2022 / 08:55
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović imao je sjajnu večer sinoć, u pobjedi svojih Utah Jazza od 134-125 nad gostujućim Sacramento Kingsima zabio je 26 koševa.

Bogdanović je na terenu proveo 34:39 minuta i uz šut iz igre 7/16 (trice 4/10) stigao do 26 koševa čemu je dodao četirI skoka i dvije asistencije. Najbolji pojedinac Utaha bio je Jordan Clarkson koji je utakmicu završio sa 45 koševa, a Donovan Mitchelle je dodao 25 koševa, šest asistencija i pet skokova.

Sacramentu nije pomogao ni 41 koš De'Aarona Foxa koji je upisao i 11 asistencija. Utah je četvrti na Zapadu s o mjerom pobjeda i poraza 42-25, a Sacramento Kings 13. s omjerom 24-45.

Golden Warriors su sa 122-109 nadigrali Milwaukee Buckse,a do pobjede ih je predvodio Klay Thompson sa 38 ubačaja od čega je osam trica.

Pratio ga je Jordan Poole sa 30 koševa, a Andrew Wiggins je dodao 21 koš.

Giannis Antetokounmpo je bio najbolji u redovima Milwaukeeja sa 31 poenom, dok je Khris Middleton ubacio 18.

Golden State je treća momčad Zapada sa 46 pobjeda i 22 poraza, a Milwaukee je drugi na istoku sa 42 pobjede i 26 poraza.

Minnesota Timberwolves su na gostovanju sa 113-104 pobijedili prvoplasiranu momčad Istoka Miami Heat. Jaylen Nowell je u pobjedu gostujuće momčadi zabio 16 koševa, a Karl-Anthony Towns je dodao 15 i deset skokova. Minnesoti je ovo sedma pobjeda u osam zadnjih utakmica i sada je sedma na Zapadu s omjerom pobjeda i poraza 39-30.

Kod Miamija najbolji je bio Tyler Herro sa 30 koševa, od čega je 18 ubacio u drugoj četvrtini. Bam Adebayo je dodao 19 koševa i 12 skokova za Heat.

Chigao Bulls su kod kuće sa 101-91 bili bolji od Cleveland Cavaliersa, a do pobjede su ih vodili DeMar DeRozan sa 25 koševa i Nikola Vučević sa 20 koševa i 14 skokova.

Chicago je četvrti u Istočnoj konferenciji sa 41 pobjedom i 26 poraza, a Cleveland šesti s omjerom 38-29.

U Denveru su Toronto Raptors sa 127-115 svladali domaće Nuggetse najviše zahvaljujući Pascalu Siakamu koji je utakmicu završio sa 33 ubačaja. Scottie Barnes je dodao 25 koševa, deset asistencija i osam skokova.
Kod Denvera je Nikola Jokić zabio 26 koševa uz deset skokova i sedam asistencija. Toronto je sedmi na Istoku i ima 37 pobjeda i 30 poraza, dok je Denv er šesti na Zapadu sa 40 pobjeda i 28 poraza.

Portland Trail Blazers su kod kuće sa 127-118 nadigrali Washington Wizardse, a Josh Hart je za pobjedu zabio 44 koševa, od čega 28 u prvom poluvremenu.

Indiana Pacers su na gostovanju sa 119-108 bili bolji od San Antonio Spursa a do pobjede su ih vodili Duane Washington Jr. i Tyrese Haliburton sa po 19 koševa svaki.

Tagovi: Bojan Boganović, Ivica Zubac, Giannis Antetokounmpo, Los Angeles Clippers, Utah Jazz
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE