GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Borussia razbila Eintracht

Borussia razbila Eintracht
UVJERLJIVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2021 / 21:20
Autor: SEEbiz / H
DORTMUND - U posljendjoj utakmici subotnjeg progama 1. kola njemačkog nogometnog prvenstva Borussia iz Dortmunda je na svom terenu svladala Eintracht iz Frankfurta sa 5-2 (3-1).

Pogotke za Borussiju postigli su Reus (23), Hazard (32), Haaland (34, 71) i Reyna (58), dok je Passlack (27-ag) zabio autogol, a Hauge (86) gol za Eintracht.

Hrvatski igrači, napadač Andrej Kramarić i lijevi bočni Borna Sosa bili su trostruki asistenti u uvjerljivim pobjedama svojih momčadi u 1. kolu, Kramarićev Hoffenheim je kao gost svladao Augsburg sa 4-0 (1-0), dok je Stuttgart na svom terenu nadigrao Greuther Fuerth sa 5-1 (2-0).
Kramarić je bio dodavač za prva tri pogotka svoje momčadi, prvo je u 37. minuti ubacio na glavu Bruuna Larsena, da bi u nastavku njegova dodavanja za pogotke koristili Adamjan u 78. i Rutter u 87. minuti. Konačni rezultat postavio je Rudy u petoj minuti nadoknade. Kramarić je odigrao čitav susret za Hoffenheim.

Sosa je, pak, bio asisten za posljednja tri gola svog sastava, svaki put njegovi suigrači su glavom zabijali nakon ubačaja sa strane, dva puta Kempf u 55. i 76. minuti, a jednom Al Ghaddioui u 61. Prethodno su u prvom poluvremenu uspješni bili Endo u 30. i Klement u 36. minuti. Na konačnih 5-1 smanjio je Leweling u trećoj minuti nadoknade. Sosa je odigrao čitavu utakmicu za Stuttgart.

Marin Pongračić ostao je na klupi Wolfsburga, dok Josip Brekalo nije bio niti na klupi "vukova" koji su s minimalnih 1-0 (1-0) golom Weghortsa iz 22. minute svladali Bochum.

Tagovi: Borussia Dortmund, Eintracht, Marco Reus, Andrej Kramarić, Marin Pongračić, Erling Haaland
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE