GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brady: Još nije pravi trenutak za konačnu odluku

Brady: Još nije pravi trenutak za konačnu odluku
NFL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.02.2022 / 11:46
Autor: SEEbiz / H
TAMPA - „Još nije pravo vrijeme da donesem konačnu odluku“, izjavio je Tom Brady, najbolji igrač američkog nogometa u povijesti, povodom potencijalnog odlaska u sportsku mirovinu.

Proteklog vikenda ESPN je uzburkao svjetsku sportsku javnost informacijom kako je 44-godišnji Brady, trenutačno „quarterback“ Tampa Baya i sedmerostruki osvajač Super Bowla u povijesti, odlučio i definitivno reći zbogom sportu u kojem je vladao protekla dva desetljeća.

No, usporedno s tim su se pojavile i suprotne informacije pa se nakon svega oglasio i sam Brady.

„Još uvijek prolazim kroz kompletni proces. Ne želim žuriti u svemu i ne želim donositi nagle odluke. Ipak je ovdje riječ o nečemu nevjerojatno važnom za mene. Kada osjetim da je pravi trenutak tada ću i reći svoj konačni sud“, rekao je Brady koji je 20 od ukupno 22 sezone u NFL ligi proveo u New England Patriotsima, dok je od proljeća 2020. u Tampa Bay Buccaneersima.

S New Englandom je osvojio šest naslova prvaka (2001., 2003., 2004., 2014., 2016. i 2018.) te je još tri puta igrao Super Bowl (2007., 2011., 2017.). U Tampa Bay je, pak, osvojio jedan, prošlogodišnji naslov.

Brady je tijekom karijere pet puta osvajao nagradu za najkorisnijeg igrača Super Bowla, a u svom vlasništvu ima i tri nagrade za MVP-a sezone.

Tagovi: Tom Brady, Tampa Bay Packers
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE