GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Briljantni Jokić slomio Warriorse

Briljantni Jokić slomio Warriorse
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.02.2022 / 08:41
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - Bogat program bio je noćas u NBA-u. Odigrano je 11 utakmica, a od hrvatskih košarkaša nastupio je Bojan Bogdanović. Njegova Utah Jazz poražena je od Lakersa u Los Angelesu rezultatom 106:101. LeBron James predvodio je domaćina s 33 poena, šest asistencija i osam skokova. Russell Westbrook i Anthony Davis dodali su po 17 poena.

Donovan Mitchell odigrao je odličnu utakmicu za Jazz postigavši 37 poena za jednako toliko minuta. Bogdanović je na parketu proveo 33 minute i za to vrijeme ubacio 15 poena. Imao je i dva skoka, dok je pogodio tri od osam pokušaja za tricu. Hrvatski reprezentativac tim je učinkom bio drugi najbolji strijelac svoje momčadi.

Rezultatski tijesna utakmica napete završnice bila je ona u San Franciscu između Golden State Warriorsa i Denver Nuggetsa. Koš sa zvukom sirene za pobjedu postigao je Monte Morris na asistenciju Nikole Jokića. Srpskom centru bila je to osma asistencija na utakmici, a postigao je 35 poena i imao 17 skokova. Time je ostvario double-double učinak. Steph Curry je za Warriorse postigao 25 poena.

Napeta završnica bila je i u Bostonu, u kojemu su Celticsi imali napad za pobjedu dvadesetak sekundi prije kraja, no Jayson Tatum promašio je šut za dva poena, omogućivši slavlje Detroit Pistonsa 112:111. Celticsi su time prekinuli niz od devet pobjeda, dok su Pistonsi prekinuli niz od osam uzastopnih poraza.

Jeremy Grant, koji je pogodio šut za pobjedu, vodio je svoju momčad s 24 poena, uz četiri od šest pogođenih trica. Pratio ga je Cade Cunningham s 20 poena, osam skokova i šest asistencija. Sastavu iz Bostona nije pomogao ni 31 poen Jaylena Browna.


Rezultati:

Atlanta Hawks - Orlando Magic 130:109
Detroit Pistons - Boston Celtics 112:111
Washington Wizards - Indiana Pacers 108:113
Brooklyn Nets - New York Knicks 111:106
Sacramento Kings - Chicago Bulls 118:125
Portland Trail Blazers - Memphis Grizzlies 123:119
Toronto Raptors - Minnesota Timberwolves 103:91
San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder 114:106
Houston Rockets - Phoenix Suns 121:124
Denver Nuggets - Golden State Warriors 117:116
Utah Jazz - Los Angeles Lakers 101:106

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets, Bojan Bogdanović, Stephen Curry
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE