GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brooklyn dobio i osmu utakmicu zaredom

Brooklyn dobio i osmu utakmicu zaredom
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.02.2021 / 08:52
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Košarkaši Memphisa svladali su na svom parketu Los Angeles Clipperse s uvjerljivih 122-94, a hrvatski centar Ivica Zubac je za poraženu momčad postigao sedam koševa uz šest skokova i dvije blokade.

Za Memphis je Tyus Jones postigao 20 koševa, Dillon Brooks je ubacio 19, a Jonas Valančiunas je spojio 16 poena i 15 skokova. Kod poraženih su najbolji strijelci bili Kawhi Leonard sa 17 koševa te Serge Ibaka i Paul George sa po 13 poena svaki.

Unatoč porazu Clippersi su se zadržali na drugom mjestu ljestvice u Zapadnoj konferenciji NBA lige.

Do osme pobjede u nizu stigli su Brooklyn Netsi koji su kao domaćini svladali Orlando sa 129-92. Netse je do pobjede vodio Kyrie Irving sa 27 poena i 9 asistencija.

Vodeća momčad Istočne konferencije Philadelphia bila je bolja od Dallasa sa 111-97. New York je svladao Sacramento sa 140-121, a MIlwaukee je bio bolji od New Orleansa sa 129-125. Jedinu gostujuću pobjedu ostvario je Washington koji je slavio sa 112-110 kod Denvera.

Tagovi: Brooklyn Nets, Kyrie Irving, Ivica Zubac, Los Angeles Clippers
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE