GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brooklyn i Minnesota u doigravanju

Brooklyn i Minnesota u doigravanju
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.04.2022 / 08:23
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK / MINNEAPOLIS - Brooklyn Netsi i Minnesota Timberwolvesi iskoristili su prednost domaćeg terena i pobjedama nad Cleveland Cavaliersima (115-108), odnosno LA Clippersima (109-104) u "play-in" utakmicama izborili nastup u NBA doigravanju kao sedmi nositelji u Istočnoj i Zapadnoj konferenciji.

Tako će Brooklyn u prvom krugu doigravanja igrati protiv Boston Celticsa, a Minnesotu čekaju utakmice s Memphis Grizliesima.

Cavaliersi i Clippersi će imati još jednu priliku za plasman u doigravanje. Cleveland će u borbi za poziciju osmog nositelja na Istoku ugostiti pobjednika dvoboja Atlanta - Charlotte, a Clippersi će u Los Angelesu ugostiti boljeg iz sraza New Orleans - San Antonio.

Hrvatski centar Ivica Zubac je u porazu Clippersa u Minneapolisu ubacio sedam koševa uz devet skokova i dvije blokade, a strijelce momčadi iz Los Angelesa predvodio je Paul George sa 34 koša. Kod Minnesote su najbolji bili Anthony Edwards sa 30 koševa i D'Angelo Russell sa 29 poena.

Brooklyn su do pobjede nad Clevelandom predvodili Kyrie Irving sa 34 koša i 12 asistencija te Kevin Durant sa 25 poena i 11 asistencija. Najbolji igrač Cavsa bio je Darius Garland sa 34 koša.

U noći sa srijede na četvrtak na rasporedu su dvoboji 'play-in' turnira između momčadi koje su u osnovnom dijelu sezone osvojile deveto i deseto mjesto. Na Istoku će Atlanta Hawksi ugostiti Charlotte Hornetse (1.00 sati), a na Zapadu će New Orleans Pelicansi biti domaćini San Antonio Spursima (3.30 sati).

Tagovi: Brooklyn Nets, Kevin Durant, Anthony Edwards, Ivica Zubac, Minnesota Timberwolves
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE