GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brozović ipak neće u Barcelonu

Brozović ipak neće u Barcelonu
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.01.2023 / 13:09
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Barcelona treba nove igrače, ali u zimskom prijelaznom roku neće nikoga dovesti, piše Marca.

Katalonski klub na popisu ima niz igrača koje je želio dovesti i na koje je računao, ali neki od njih su našli nove klubove, a ostale si Barcelona jednostavno ne može priuštiti.

"Barca se razišla s Memphisom Depayom i Gerardom Piqueom, čijim je odlascima oslobođeno između 15 i 20 milijuna eura u budžetu. No to nije dovoljno da bi klub u okvirima financijskog fair playa nekoga mogao dovesti pa na Nou Campu ove zime neće biti prinova", piše Marca i nastavlja:

"Barca je pokušavala na sve načine nekoga dovesti, ali nije uspjela. Xavi je jako želio Marcela Brozovića, ali su igrač i njegova plaća u paketu bili preskupi pa je taj posao propao. Napadač Goncalo Guedes je želio u Barcelonu, ali je odabrao Benficu jer nije bio siguran što će biti s Barcom."

Sportski direktor Mateu Alemany odustao je od potrage načina kako da dovede nove igrače pa Marca tvrdi da Barci prioritet postaju novi ugovori za ključne igrače u budućnosti, a to su Gavi, Balde, Araujo i Inaki Pena.

Tagovi: Marcelo Brozović, Barcelona, Xavi Hernandez
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE