GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brozović na udaru čelnika Intera

Brozović na udaru čelnika Intera
NOVAC
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.11.2021 / 14:10
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Talijanski mediji tvrde kako su pregovori Marcela Brozovića (28) i Intera propali te kako su šanse da hrvatski reprezentativac potpiše novi ugovor s 'nerazzurrima' sada gotovo ravni nuli.

Problem je, naravno, u novcu. Brozović traži između 6.5 i 7 milijuna eura na godinu, a Inter mu trenutno ne može ponuditi više od 5.5 milijuna eura. Iskreno, i to je značajno povećanje jer Brozović sada zarađuje oko četiri milijuna eura na godinu, ali...

A Interu se žuri jer Brozoviću aktualni ugovor završava u lipnju 2022. godine i na ljeto može otići bez odštete, a od siječnja može slobodno pregovarati s potencijalnim novim klubom! Zato su čelnici 'nerazzurra' našem reprezentativcu dali ultimatum - potpiši novi ugovor do kraja godine! Ako Brozović odbije, gotovo sigurno će ga kazniti 'prebacivanjem' na klupu.

U ovom trenutku je jedna od opcija i prodaja Brozovića u zimskom prijelaznom roku, no pitanje je imaju li klubovi interesa trošiti novac na igrača koji će ovog ljeta ionako biti slobodan. Zainteresirani? Prvi u redu je Diego Simeone i njegov Atletico Madrid, tu je uvijek bogati PSG, a u borbu za Epic Broza uključio se i Jürgen Klopp s Liverpoolom.

Talijanski mediji tvrde da bi Inter ove zime, ako do dogovora ne dođe, Marcela Brozovića rado prodao prvom zainteresiranom klubu koji je spreman platiti 40 milijuna eura odštete...

Tagovi: Marcelo Brozović, Inter, Romelu Lukaku, Manchester United, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE