GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bruce Willis kao "Osvetnik" među atraktivnijim travanjskim premijerama

Bruce Willis kao
U KINIMA U TRAVNJU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.03.2018 / 22:33
Autor: među atraktivnijim travanjskim premijerama
ZAGREB - U mjesecu travnju hrvatski kino-distributeri predvidjeli su petnaest filmskih premijera, a slijedom mjesečnog početka prikazivanja radi se o ovim filmovima. 

„Mjesto tišine" napeti je horor triler o obitelji koja pokušava preživjeti napade nasilnih vanzemaljskih grabežljivaca tako da žive u tišini, jer tuđinci napadaju na najmanji mogući zvuk. Redatelj, i glavni glumac, je John Krasinski, kojemu je filmska partnerica Emily Blunt. „Ukradena princeza" animirana je bajka o Ruslanu i Mili, sinkronizirana na hrvatski, koja se događa u vrijeme prinčeva, princeza i čarobnjaka, i ponovno potvrđuje da je ljubav jača od svake magije.

„Svakoga dana" fantastična je romantična drama koja daje odgovor na pitanje je li moguće (za)voljeti jednu dušu koja se svakoga dana budi u drugom tijelu, neovisno o spolu i rasi. „Gaston: šeprtlja nad šeprtljama" priča je o Gastonu i cjelokupnom spektru njegovih nevjerojatnih nespretnosti koje izazivaju urnebese. Hvaljena drama „Moj prijatelj Pete" priča je o odrastanju i mladenačkim nadama, s izvrsnim Charlieom Plummerom („Sav novac svijeta") u glavnoj ulozi.

Bruce Willis je „Osvetnik", dr. Paul Kersey, u novoj prilagodbi kultnog krimića iz 1974. godine, „Paul Kersey ne oprašta" („Death Wish"), u kojem osvećuje napad nasilnika na njegovu obitelj, koji je prouzročio smrt njegove supruge i teško ranjavanje njegove kćeri. Redatelj je kultni Eli Roth. Dwayne Johnson, zajedno sa svojim suradnicima, pod svoje okrilje vraća svog životinjskog prijatelja gorilu, kojega je, kao i druge životinje, napao virus koji izaziva rast i bjesnilo, u akcijskom spektaklu nastalom prema istoimenoj video-igrici „Rampage: totalni kaos".

„Project Titan" ZF je priča o tome što bi se moglo dogoditi u budućnosti kada Zemlja bude prenapučena, a život se mora nastaviti na nekim drugim planetima. Iskustva priprema za jednu takvu avanturu proživljava časnik Rick Janssen (Sam Worthington) i njegova obitelj. Što su sve spremni učiniti roditelji kćeri koje se spremaju za savršenu maturalnu zabavu, na kojoj planiraju izgubiti nevinost, nudi urnebesna komedija „Neće moći ove noći". „Slučaj iz zemlje duhova" napeti je horor o kući, majci i njezinim kćerima, dok nas nove jurnjave i automobilske vratolomije čekaju u akcijskoj komediji „Taxi 5". Kakav je bio svestrani Leonardo da Vinci kao mladi izumitelj u svojim počecima, priča nam zabavna i vesela animirana avantura sinkronizirana na hrvatski „Leo da Vinci: Misija Mona Lisa". „Osveta" je akcijski triler o tome da se nikada ne smije podcjenjivati moć osvete ranjene žene.

„Osvetnici: rat beskonačnosti" nova je fantastična akcijska avantura iz Studija Marvel, ovoga puta sa svim junacima Marvel Cinematic Universea, koji se zajedno suprotstavljaju moćnom Thanosu. Naposljetku, na programu će biti i horor „Istina ili izazov", o pravim i/ili krivim odlukama o kojima ovise životi igrača ove igre.

Skrećemo pozornost i na uvijek zanimljiv i raznolik program Zagrepčanima omiljenog kultnog kina „Europa" (www.kinoeuropa.hr), koji će u cijelosti biti dostupan tijekom travnja. Kako je to već uobičajeno, moguće su promjene datuma prikazivanja predstavljenih filmova ili, pak, prikazivanje novih, nenajavljenih.

*u ovome tekstu navedeni su samo oni filmovi koje su kontaktirani hrvatski distributeri i prikazivači potvrdili za prikazivanje u tekućem mjesecu

MJESTO TIŠINE (A QUIET PLACE)

SAD, 2018.

Redatelj: John Krasinski

Glumci: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Millicent Simmonds

Žanr: drama, horor, triler

Trajanje: 90 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Platinum Dunes/Sunday Night/Paramount Pictures/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: https://www.paramount.com/movies/quiet-place

Pravilo#1: Nikada ni šuma ne stvori. Pravilo #2: Nikada ne skreći s puta. Pravilo #3: Crveno znači bježi. Film koji ne želite gledati sami!

Naš svijet zauzeli su, naizgled, neranjivi grabežljivci, koji na najmanji mogući šum odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se, stoga, događa oko jednog bitnog pravila: kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum.

Jedna je genijalna obitelj uspjela preživjeti u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

U ovom nadnaravnom, napetom horor trileru uz Johna Krasinskog glumi i dobitnica nagrade Zlatni globus® Emily Blunt, kao i Noah Jupe i Millicent Simmonds.

Pomno slušajte, pažljivo se krećite, nikada ni šuma ne stvorite, ako vas ne mogu čuti, ne mogu vas loviti...

U kinima od 5. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar" i „CineStar" Arena IMAX kinu u 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx" (www.cineplexx.hr)

UKRADENA PRINCEZA (VYKRADENA PRYNTSESA: RUSLAN I LUDMILA/THE STOLEN PRINCESS)

Sinkroniziran na hrvatski

Ukrajina, 2018.

Redatelj: Oleh Malamuzh

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Hrvoje Klobučar, Ana-Marija Percaić, Ivan Đuričić, Janko Rakoš

Žanr: animirani, komedija, fantazija

Trajanje: 85 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Animagrad Animation Studio/FILM.UA Distribution/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: https://stolenprincess.com/en/

Ruslan, izgubljeni umjetnik koji mašta da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak Chernomor ukrade Milu kako bi njezinu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

Veličanstvena priča koja se događa u vrijeme hrabrih vitezova, prekrasnih princeza i čarobnjaka, koja će nam pokazati da je ljubav jača od bilo koje magije.

U kinima od 5. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar" (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx" (www.cineplexx.hr)

SVAKOGA DANA (EVERY DAY)

SAD, 2018.

Redatelj: Michael Sucsy

Glumci: Angourie Rice, Justice Smith, Debby Ryan

Žanr: drama, fantazija, romansa

Trajanje: 97 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Orion Pictures/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: http://www.seeeveryday.com/

Svakoga dana drukčiji život. Svakoga dana drugo tijelo. Svakoga dana zaljubljen u istu djevojku. Od redatelja filma „Zavjet ljubavi". Temeljeno na bestseleru New York Timesa.

Šesnaestogodišnjak imena „A", koji se svakog dana budi u tijelu nekog drugog vršnjaka (bez obzira na spol i rasu), pridržava se strogih pravila po kojima živi: Nikad se ne vezuj za druge ljude! Trudi se ostati neprimijećen! Ne miješaj se! I tako sve dok ne upozna djevojku Rhiannon. Tada, prvi put u životu, osjeti ljubav, prvi put žudi za drugim bićem, prvi put pronalazi nekoga s kim želi biti – dan za danom, svakoga dana. No može li mu Rhiannon uzvratiti ljubav?

Temeljeno na istoimenom, priznatom bestseleru Davida Levithana o šesnaestogodišnjoj Rhiannon koja se zaljubljuje u misterioznu dušu imena „A", koja se svakoga dana budi u drugom tijelu.

U kinima od 5. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar" (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx" (www.cineplexx.hr)

GASTON: ŠEPRTLJA NAD ŠEPRTLJAMA (GASTON LAGAFFE)

Francuska, Belgija, 2018.

Redatelj: Pierre-François Martin-Laval

Glumci: Théo Fernandez, Pierre-François Martin-Laval, Arnaud Ducret

Žanr: komedija

Producentske tvrtke/Distributer: UGC Distribution/2i Film

Gaston radi kao naučnik u uspješnoj tvrtki čiji je moto „Učinimo beskorisno korisnim". Gastona zdravi razum izbjegava u širokom luku, a zahvaljujući svojoj šeprtljavosti stalno izaziva nezgode što izluđuje njegovog šefa. Naravno, nimalo ne olakšava to što Gaston u ured dolazi sa svojom mačkom, galebom i zlatnom ribicom u autu iz 1920-ih koji energiju prikuplja solarnim ćelijama. Hoće li Gaston uspjeti spasiti tvrtku od samog sebe?

U kinima od 5. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar" (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx" (www.cineplexx.hr)

MOJ PRIJATELJ PETE (LEAN ON PETE)

Ujedinjeno Kraljevstvo, 2017.

Redatelj: Andrew Haigh

Glumci: Charlie Plummer, Travis Fimmel, Steve Buscemi, Chloë Sevigny

Žanr: avantura, drama

Trajanje: 121 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: BFI Film Fund/The Bureau/Film4/Artificial Eye/A24/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: https://www.curzonartificialeye.com/lean-on-pete/

Film prati petnaestogodišnjaka Charleyja Thompsona (Charlie Plummer). On samo želi topli dom, hranu na stolu i srednju školu koju bi mogao pohađati dulje od pola godine. Kao sin samohranog oca koji radi u skladištima širom pacifičke industrijske regije, teško pronalazi stabilnost u životu. Nakon njihove selidbe u Portland, u državu Oregon, Charlie se nada novom početku. Želeći pomoći ocu, nalazi ljetni posao kod trenera jahanja gdje se sprijateljuje s neuspješnim trkaćim konjem koji se zove Lean on Pete.

Film „Moj prijatelj Pete" temeljen je na knjizi Willyja Vlautina „Lean On Pete". Izvrsni Andrew Haigh, poznat po kultnom queer komadu „Weekend", priča o odrastanju i mladenačkim nadama.

U kinima od 12. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar" (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx" (www.cineplexx.hr)

OSVETNIK (DEATH WISH)

SAD, 2018.

Redatelj: Eli Roth

Glumci: Bruce Willis, Vincent D'Onofrio, Elizabeth Shue, Camila Morrone

Žanr: akcija, kriminalistički, drama

Trajanje: 107 minuta

Budžet: 30 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: https://www.deathwish.movie/

Uništili su mu obitelj. Sada će on uništiti njih.

Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) je kirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u svom gradu. Jednog dana u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga Lucy (Elisabeth Shue) i kći Jordan (Camila Morrone) koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Paul, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje obitelji. Kada anonimni ubojica zločinaca počne privlačiti medijsku pažnju, grad se pita je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili ljuti krvnik.

Povratak Brucea Willisa u novoj prilagodbi filma „Death Wish" („Paul Kersey ne oprašta") iz 1974. godine, nastalog prema istomenom romanu Briana Garfielda.

U kinima od 12. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar" (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx" (www.cineplexx.hr)

RAMPAGE: TOTALNI KAOS (RAMPAGE)

SAD, 2018.

Redatelj: Brad Peyton

Glumci: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Jake Lacy, Malin Akerman, Joe Mangianello

Žanr: akcija, avantura, ZF

Producentske tvrtke/Distributer: Flynn Pictures Company/New Line Cinema/Twisted Media/Wrigley Pictures/ASAP Media/New Line Cinema/Warner Bros./Blitz Film & Video Distribution

Veliki upoznaje najvećeg.

Davis Okoye (Dwayne Johnson) dijeli neizbrisivu vezu s Georgeom, izvanredno inteligentnom gorilom u njegovoj zaštiti od kada se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesno čudovište. Ta novonastala čudovišta počela su uništavati cijelu Sjevernu Ameriku i sve što im se našlo na putu. Okoye se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protuotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe, već i za spašavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.

Dwayne Johnson se bori protiv gigantskih čudovišta! Film je inspiriran video igricom iz 1980-ih godina.

U kinima od 12. travnja,, u Zagrebu u multipleksima „CineStar" u 2D i Real D 3D i „CineStar" Arena IMAX kinu u IMAX 3D i Real D 3D 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx" u 2D i Real D 3D (www.cineplexx.hr)

PROJEKT TITAN (THE TITAN)

Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Španjolska, 2018.

Redatelj: Lennart Ruff

Glumci: Sam Worthington, Taylor Schilling, Tom Wilkinson, Agyness Deyn, Nathalie Emmanuel

Žanr: ZF

Trajanje: 97 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Film & TV House/GEM Entertainment/2i Film

Evoluiraj ili umri.

U bliskoj budućnosti u kojoj površina Zemlje nije više naseljiva, bivši pilot zračnih snaga Rick Janssen (Sam Worthington) odabran je za vojni eksperiment stvaranja čovjeka sposobnog preživjeti u sirovom okolišu Saturnovog mjeseca Titana. Nakon što sa svojom obitelji preseli na otok u Atlantskom oceanu, Rick shvati da je eksperiment drukčiji od očekivanog te da cijeli program služi kao paravan za koloniziranje Titana i širenje granica ljudskog iskustva.

U kinima od 12. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar" (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx" (www.cineplexx.hr)

NEĆE MOĆI OVE NOĆI (BLOCKERS)

SAD, 2018.

Redatelj: Kay Cannon

Glumci: Leslie Mann, John Cena, Ike Barinholtz, Kathryn Newton

Žanr: komedija

Trajanje: 102 minute

Producentske tvrtke/Distributer: Universal Pictures International/Good Universe/Editus d.o.o.

Originalna web stranica: https://www.blockersmovie.com/

Udruženi roditelji pokušavaju spriječiti kćeri tinejdžerice u njihovoj namjeri da na dan maturalne večeri baš sve što žele i dobiju... odnosno izgube.

Urnebesna komedija „Neće moći ove noći" prati troje roditelja udruženih u želji da sabotiraju planove svojih kćeri. U režiji američke glumice i redateljice Kay Cannon, glavne uloge imaju poznata glumačka lica Leslie Mann, John Cena, Ike Barinholtz i drugi. Julie (Kathryn Newton), Sam (Gideon Adlon) i Kayla (Geraldine Viswanathan) znaju kako bi trebala izgledati njihova savršena maturalna zabava. Besprijekorna šminka, frizura, haljina, ples, odlična zabava i noć u kojoj će napokon izgubiti nevinost. Prijateljice su stvorile #SeksPakt2018, a paktovi s prijateljima nikad se ne izdaju. Suprotstavljena tinejdžerska tvrdoglavost i zaštitnički nagoni jedne majke i dvojice očeva, publici garantiraju odličnu zabavu, na čijoj god strani bili. Hoće li, ipak, moći ove noći, doznajte u hrvatskim kinima.

U kinima od 12. travnja, u Zagrebu u multipleksu „Cineplexx" (www.cineplexx.hr)

SLUČAJ IZ ZEMLJE DUHOVA (GHOSTLAND)

Francuska, Kanada, 2018.

Redatelj: Pascal Laugier

Glumci: Rob Archer, Erik Athavale, Paolo Bryant

Žanr: horor

Trajanje: 91 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Mars Films/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: http://www.marsfilms.com/film/ghostland/

Bježi!

Film „Slučaj iz Zemlje Duhova" prati život majke dvoje djece koja je naslijedila dom svoje tete. Već prve noći u novoj kući majka se suočava s ubojitim uljezima i bori se za živote svojih kćeri. Šesnaest godina kasnije, kada se kćeri opet okupe u toj kući, događaji postaju još čudniji.

Horor koji će vas držati u napetosti od početka do kraja.

U kinima od 19. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar" (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx" (www.cineplexx.hr)

TAXI 5 (TAXI 5)

Francuska, 2018.

Redatelj: Franck Gastambide

Glumci: Salvatore Esposito, Franck Gastambide, Sabrina Ouazani

Žanr: akcija, avantura, komedija

Producentske tvrtke/Distributer: EuropaCorp/Blitz Film & Video Distribution

Nova generacija.

Policijski službenik, koji je prebačen u policijsku postaju Marseillea, dobio je zadatak uhvatiti grupu talijanskih pljačkaša u Ferrari modelima automobila. Jurnjava po uskim ulicama, ali i autocesti, neće nedostajati jer, kao i do sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni bijeli Peugeot 407.

U kinima od 19. travnja, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar" i u „CineStar" Arena IMAX kinu u 4DX (www.blitz-cinestar.hr)

LEO DA VINCI: MISIJA MONA LISA (LEO DA VINCI: MISSION MONA LISA)

Sinkroniziran na hrvatski

Italija, 2018.

Redatelj: Sergio Manfio

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Zoran Pribičević, Tihana Fraculj, Dragan Peka, Sandra Hrenar

Žanr: animirani, avantura, obiteljski

Trajanje: 85 minuta

Budžet: 10 milijuna Eura

Producentske tvrtke/Distributer: Gruppo Alcuni/GEM Entertainment/2i Film

Genijalna avantura!

Život u gradu Vinciju prolazi mirno: mladi Leo da Vinci radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenza dok ih njegova simpatija Lisa promatra i ruga im se. Jednog dana Lisinu kuću zahvati iznenadni požar te obitelj više ne može plaćati dugove. Da bi spasili Lisu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upusti u avanturu pronalaženja blaga i sukoba s piratima pomoću Leovih genijalnih izuma.

U kinima od 19. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar" (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx" (www.cineplexx.hr)

OSVETA (REVENGE)

Francuska, 2017.

Redatelj: Coralie Fargeat

Glumci: Matilda Anna Ingrid Lutz, Kevin Janssens, Guillaume Bouchede

Žanr: akcija, triler

Trajanje: 108 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Charades/Rézo Films/Blitz Film & Video Distribution

Tri poduzetnika okupljaju se na godišnjem lovu. Jedan od njih poveo je i svoju ljubavnicu, seksi Lolitu. Stvari završavaju loše i Lolitu ostave da umre. Kad se ona vrati u život, muško putovanje pretvara se u napetu potjeru usred pustinje.

Nikada nemojte odvesti ljubavnicu na muški godišnji odmor, posebice ne na onaj u kojem ćete ići u lov. Nasilna lekcija za tri bogata, oženjena muškarca.

U kinima od 26. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar" (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx" (www.cineplexx.hr)

OSVETNICI: RAT BESKONAČNOSTI (AVENGERS: INFITITY WAR)

SAD, 2018.

Redatelji: Anthony Russo, Joe Russo

Glumci: Chris Hemsworth, Chris Evans, Benedict Cumberbatch, Robert Downey Jr., Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Tom Hiddleston, Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Tom Holland

Žanr: akcija, avantura, fantazija

Trajanje: 156 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Marvel Studios/Walt Disney Studios Motion Pictures/2i Film

Originalna web stranica: http://marvel.com/avengers

Marvelov film „Osvetnici: Rat beskonačnosti" neviđeno je filmsko putovanje stvarano deset godina, a obuhvaća sav Marvel Cinematic Universe. Na platno nam donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

U kinima od 26. travnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar" u 2D i Real D 3D i „CineStar" Arena IMAX kinu u IMAX 3D i Real D 3D 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx" u 2D i Real D 3D (www.cineplexx.hr)

ISTINA ILI IZAZOV (TRUTH OR DARE)

SAD, 2018.

Redatelj: Jeff Wadlow

Glumci: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk

Žanr: horor, triler

Trajanje: 108 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Universal Pictures International/Blomhouse Productions/Editus d.o.o.

Originalna web stranica: https://www.blumhousestruthordare.com/

Skupina tinejdžera željnih dobre zabave zaigrala je pogrešnu igru.

Odmor od rutine svakodnevice i školskih obveza skupina prijatelja odlučila je potražiti na proljetnim praznicima u Meksiku. Željni tuluma na studentskom budžetu, lakovjerno ih je novo poznanstvo namamilo u situaciju koju nitko od njih nije priželjkivao. Loše odluke koje su tih proljetnih praznika planirali donijeti u svrhu dobrog provoda, nisu „ni do koljena" onome što ih je na kraju snašlo. U režiji Jeffa Wadlowa („Kick-Ass 2"), vodeće uloge u ovom nadnaravnom horor trileru imaju Lucy Hale, publici poznata iz popularnog serijala „Pretty Little Liars" i Tyler Posey, ovdje glavni negativac, publici znan iz serijala „Teen Wolf". Pogrešni suigrači njegovo ukleto igralište pretvorili su dobru staru istinu ili izazov u nemilosrdnu igru bez granica i kraja. Jedino pravilo je da moraš nastaviti igrati – govoriti istinu i izvršavati izazove bez obzira na sve. Ako to pravilo prekršiš ili budeš neuspješan u svom zadatku – umireš, a igra se nastavlja bez tebe. Netko ili nešto stvorilo je pravila kojima se ne može suprotstaviti i sada diktira sudbine. Reci istinu ili umri. Izvrši izazov ili umri. Odbij igrati i mrtav si. Želiš li igrati?

U kinima od 26. travnja, u Zagrebu u multipleksu „Cineplexx" (www.cineplexx.hr)

Tagovi: Bruce Willis, Eli Roth, John Krasinski, Emily Blunt, Dwayne Johnson
PROČITAJ I OVO
Arsenal razbio Tottenham u prvom poluvremenu
PREMIERSHIP
Arsenal razbio Tottenham u prvom poluvremenu
LONDON - Nogometaši Arsenala slavili su u velikom sjeverno-londonskom derbiju. U ogledu 6. kola Premier lige na Emiratesu su pobijedili Tottenham 3-1.
Lazio slavio u rimskom derbiju
DERBI
Lazio slavio u rimskom derbiju
RIM - U tradicionalno žestokom rimskom derbiju Lazio je pobijedio Romu. Dvoboj 6. kola talijanske Serie A završio je slavljem Lazija 3-2.
Zdovc: Možda nisam trebao biti na sprovodu Ivkovića
PORUKE
Zdovc: Možda nisam trebao biti na sprovodu Ivkovića
BEOGRAD - "U svakom slučaju, bila je čast biti tamo, s mojim starim prijateljima. Bio je to posljednje zbogom treneru", kazao je jedan od najboljih europskih playeva ikad.
Hamiltonu stota pobjeda u karijeri
FORMULA 1
Hamiltonu stota pobjeda u karijeri
SOČI - Aktualni svjetski prvak u formuli 1 Britanac Lewis Hamilton u Mercedesu pobjednik je Velike Nagrade Rusije na stazi u Sočiju ostvarivši stotu pobjedu u karijeri.
Juventus izgubio Dybalu i Moratu prije Chelseaja i Torina
SERIE A
Juventus izgubio Dybalu i Moratu prije Chelseaja i Torina
TORINO - Juventus je u 6. kolu Serie A svladao Sampdoriju 3-2, ali u tom je ogledu bilo i loših vijesti za klub iz Torina.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE